Home » Bern vindt het dapper dat Zoë en Jasper op Jeffrey gestemd hebben

Bern vindt het dapper dat Zoë en Jasper op Jeffrey gestemd hebben

Na de verdienopdracht van vandaag gaat Moraima boodschappen doen. Het bedrag wat de deelnemers verdiend hebben is 167,10 euro dus dat is hooguit voor 2 dagen. Rupert helpt nieuwe manager Moraima nog even. Hij adviseert een buffer aan te houden. Voor 2 dagen kan er 68 euro besteed worden. Verder gaat de middag er rustig aan toe. Er wordt in het zonnetje gelegen, gesport en met de pijl en boog geschoten. Verder worden er weer wat persoonlijke bestellingen geleverd en ontvangt Marciano bar krukken die hij samen met Jasper in elkaar zet. Iedereen die interesse had heeft een klein bedrag gedoneerd om dit mogelijk te maken.

Verder heeft Zoë het nog even over het vertrek van Jeffrey. Zoë zegt dat mensen haar mogen of niet. Er zit niks tussen. Babette zegt dat ze haar niet zo ervaart. Ik zie je als lief en attent. Misschien komt dat voor Bern wel zo over. Eigenlijk waren Jeffrey en ik een spiegel van elkaar. We lijken op elkaar maar wat ik niet doe is het af projecteren op de groep. Dat deed hij wel. Bern denkt dat ze het mooi heeft verwoord. Bij jou is als je iets uitlegt of emoties vertolkt je het met alle goedaardigheid is. Je kunt dingen heel goed uitleggen en bent helder in de communicatie. We gingen op zijn woord af en geloofde hem zonder ons af te vragen of hij niet bezig was met iets anders. Daarna gaat het over de eliminatie. Bern vindt het dapper dat Zoë op hem gestemd heeft en zelfs Jasper. Wat dat heeft wel wat teweeggebracht… Inmiddels hebben de deelnemers gegeten en zijn lekker buiten bezig. Wat gaat de avond nog brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4.5]

Laat een reactie achter