Home » De deelnemers moeten geblinddoekt geld opduiken uit hun eigen zwembad

De deelnemers moeten geblinddoekt geld opduiken uit hun eigen zwembad

De zoemer gaat op deze nieuwe dag in een jaar van je leven. De deelnemers gaan richting de slaapkamers en wachten daar af op wat er komen gaat. Als de deelnemers weer in de loods mogen staat er alleen een geldtelmachine in de loods. Een aantal deelnemers verwacht dat er buiten iets gaat gebeuren.

De stem neemt vervolgens het woord om te vertellen wat ze moeten doen. Beste deelnemers, de winnaar van een jaar van je leven zal straks zwemmen in het geld. En vandaag kunnen jullie hier alvast een beetje aan wennen. De bodem van jullie eigen zwembad ligt bezaaid met muntgeld. Jullie moeten om de beurt één keer een duik in het zwembad nemen en proberen om zoveel mogelijk muntgeld te verzamelen. Het geld mag alleen gepakt worden met jullie handen. Het opgedoken geld mag niet in de zwemkleding worden gestopt. Zodra je boven water komt om adem te halen is je beurt voorbij. Het bedrag dat na de laatste deelnemer in de bak zit verdienen jullie voor de huishoudpot. Jullie krijgen in totaal 25 minuten de tijd om zoveel mogelijk geld op te duiken. Op de bodem ligt in totaal 400 euro aan muntgeld. Maar tijdens de jacht naar de schat wordt jullie zicht beperkt. Elke deelnemer moet voor het betreden van het zwembad een geblindeerde duikbril opzetten. Elke deelnemer is verplicht om geld op te duiken, anders verdienen jullie helemaal niets. Jullie krijgen nu 10 minuten de tijd om je om te kleden. De scheidsrechter laat ook nog weten dat de volgorde zelf bepaald mag worden.

Moraima neemt het woord, laten we zeggen dat de personen die niet lang onder water kunnen blijven als eerste gaan en daarna de rest. We zien wel hoe het af gaat lopen. De deelnemers kleden zich om en moeten een rij vormen die meteen de volgorde bepaald. Moraima mag als eerste een duik in het zwembad nemen. Daarna volgt de rest. Jasper en Isaac pakken het anders aan, ze schuiven met hun voeten het geld wat bij elkaar om zoveel mogelijk op te duiken. Isaac gaat als laatst en neemt ruim de tijd om geld bij elkaar te schuiven met zijn voeten. Daarna is de vraag of als hij onder water blijft zijn handen wel mag legen, de scheidsrechter laat weten dat dat mag. Als Isaac uiteindelijk zoveel mogelijk geld bij elkaar heeft neemt hij een duik. Uiteindelijk weet hij 12 handen muntgeld boven te halen. Daarna is het tijd om te tellen. De scheidsrechter doet het muntgeld in de telmachine en dan is het afwachten op de hoogte van het verdiende geld. De teller blijft op 167,10 euro staan. Dat is dan ook het geld wat de groep met deze verdienopdracht verdiend heeft.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.2]

Laat een reactie achter