Home » Isaac maakt zich klaar voor de strijd en doet alles wat daarvoor nodig is

Isaac maakt zich klaar voor de strijd en doet alles wat daarvoor nodig is

Afgelopen avond heeft Isaac een vuurtje buiten gemaakt en met een aantal deelnemers lang buiten gezeten. Babette besloot er ook even bij te gaan zitten.

Al snel hebben ze het weer over het vertrek van Jeffrey. Als hij hier was gebleven, poh zegt Isaac. Dan had ik al gezien hoe hij hier rondgelopen had nou antwoordt Babette. Dan denk ik dat er 2-3 mensen zijn geweest die 24 uur hadden aangevraagd gaat Isaac verder. Het is wat het is… Babette denkt dat ze het vanaf het begin, en ook Jeff het groot hebben gemaakt. Kijk nu dat het boter, kaas en eieren was. Ongekend, lucky f*cking shot zegt Isaac op zijn beurt. Babette had wel toen Jeffrey er stond ze de echte Jeff zag. Er viel een last van zijn schouders af antwoordt Isaac. En sinds Kim weg was gegaan was het duidelijk. Nu ga ik de klus afmaken. Babette benadrukt dat Isaac het lang heeft weten te rekken. Zeker sinds Kim weg is. Hij keek ook tegen je op. Daarom, we gaan het recht trekken laat Isaac weten. Voordat ik ga moeten er eerst nog een paar gaan voegt hij eraan toe. Volgens Babette moet hij dat niet uitspreken.

Ik ben nu echt klaar zegt Isaac, we doen het met zijn twee en nu moet ik de finale spelen. Nu zou ik toch hebben ik ga door tot het einde antwoordt Babette. Dat had ik al zegt Isaac maar ik ga nu voor twee spelen. En nu ga ik het echt doen. Misschien had jij dit ook wel nodig dan merkt Babette op. Dat weet ik wel zeker zegt Isaac. Maar nu ga ik het doen. Je moet doen wat je moet doen benadrukt Babette. Dat heb ik altijd gedaan zegt Isaac. Mijn intuïtie, gevoel en mensenkennis heeft mij nooit in de steek gelaten. Maar wat dit met mensen doet, ongekend, het blijft me verbazen. Als mensen mij nu zien weten ze wat ik denk en hoe ik ben en dingen weet. Je bent niet helemaal alleen, dat weet je ook benadrukt Babette. Maar in the end is dat het ja. Ik ben daar al antwoordt Isaac en volgens Babette is het nu dood of de gladiolen.

Isaac laat verder weten dat hij gaat trainen. Wil je er zelf op gaan staan vraagt Babette. Ik doe wat ik moet doen antwoordt Isaac om te overleven. Ben je gek geworden of zo vraagt Babette. Je gaat er toch niet zelf op staan. Ik ben klaar om tegen iedereen te spelen benadrukt Isaac. Ik ga me er nu gewoon kei hard klaar maken ervoor. Ik ga mijn best doen, één voor f*cking één. Hij zou dat graag willen zien antwoordt Babette. Nu ga ik aan zijn benadrukt Isaac. Maar ik doe het anders, weloverwogen, tactisch, sluipend.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.4]

Laat een reactie achter