Home » Kenzy en Mirthe denken dat ze deze maand weinig kunnen bepalen tijdens een eliminatie

Kenzy en Mirthe denken dat ze deze maand weinig kunnen bepalen tijdens een eliminatie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden Kenzy en Mirthe een avond wandeling over het een jaar van je leven terrein. Ook zij hadden het over de tabak stelling van afgelopen avond. Maar ook het spel wordt doorgenomen.

Kenzy laat weten aan Mirthe dat ze nog wel plannen heeft te stoppen met roken. Van die hele discussie wilde ik geen deel uitmaken voegt ze eraan toe. Mirthe vindt het ook een beetje ik, ik, ik. Dus ik heb uiteindelijk toch maar wel één voet op groen gezet. Maar ja als hun dat zo graag willen en als ze dan minder lastig doen. Ik ben er fel op tegen om diegene die het hardst schreeuwt gelijk te geven merkt Kenzy op. Dat snap ik antwoordt Mirthe. Als het gaat om Rupert en Imi, die gun ik het niet meer. Ze zitten mensen belachelijk te maken. Gister ook ik zat op de mat en hij doet zo naar Eunice, Erik, Jan-Willem aan mij stem op jullie, pam pam pam. Het zit met niet lekker hoe het nu gaat. Ik vind het een beetje overdreven hoe het allemaal gaat. Ook een beetje provocerend. Voor sensatie, ik weet het niet. De eerste twee maanden konden ze ook gewoon zonder, dus zijn ze echt verslaafd? Nee. Kenzy zegt dat niemand er dood van gaat om niet te roken. Als je zo’n heftige verslaving hebt had je niet meegedaan aan dit programma. Ik vindt het allemaal snel zegt Mirthe maar wel als er gewoon respect is. Volgens Kenzy is er geen respect, daarom gun ik het ze ook niet.

Daarna hebben de twee het nog over het spel. Mirthe zou liever niet voor Babette gaan, liever Rupert of Imi weer. Ik irriteer me echt aan hun voegt ze eraan toe. Het risico is wel dat hun sterker zijn dan haar dus we kunnen ook kiezen. Is het fysiek doen we haar en als het een denk opdracht is… Kenzy merkt op dat het 9 om 9 is en dat Wendy waarschijnlijk bepaald. Het maakt niet uit wat we stemmen, het wordt hem sowieso niet. Dan is het logisch wat ze gaat kiezen, niet iemand van haar kamp merkt Mirthe op. Of er komen weer twee tegen elkaar. Dat denk ik niet zegt Kenzy. Dus wij bepalen sowieso niet deze maand. Dan wordt het er een van ons gaat Mirthe verder. Kenzy denkt op haar beurt dat ze op de oudjes gaat en niet een van hun. Mirthe vraagt daarna stel het is wel een duo, wie doen we dan? Ik vind alles prima antwoordt Kenzy. Het interesseert me niet meer. Mirthe staat daar wel hetzelfde in. Maar misschien moeten we dan zwak en dom doen. Ik zit dan te denken aan Zoë. Ik heb liever Babette hier dan een Zoë. Kenzy is het daar wel mee eens maar als hun Jan-Willem kiezen vind ik dat ook niet erg. Ik ga ook met hun praten en kijken wat hun doen. Het interesseert me niet zoveel. Jan-Willem voert ook niks uit. En als Rupert gaat ook prima.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter