Home » Babette vindt dat Moraima flink veranderd nu ze manager is

Babette vindt dat Moraima flink veranderd nu ze manager is

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden Sasha en Babette een gesprek over Moriama. Volgens Babette is Moraima flink veranderd nu ze manager in een jaar van je leven geworden is.

Babette zegt dat zodra iemand de trap op gaat en manager wordt diegene veranderd. Het is waarschijnlijk een logisch verschijnsel maar ik vind het bijzonder. Sasha weet op haar beurt niet of dat zo logisch is. Ik vond dat bij Marciano niet namelijk. Hij is de enige waarbij ik dat niet gezien heb. Babette merkt op dat ze het bij Zoë en Wendy wel zag. Misschien is het toch spannend. Ik vind het heel gek, Morrie ook. Hoe zij altijd was, daar zie je niks van terug.

Inmiddels is een nieuwe dag in een jaar van je leven aangebroken. De deelnemers staan rustig op, maken een ontbijtje en maken zich klaar voor de nieuwe dag. Door het warme weer is het in de slaapkamers ook warm en niet iedereen heeft een goede nachtrust gehad. Wat gaat deze nieuwe dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.1]

Laat een reactie achter