Home » Sasha vindt het perfect dat Isaac diep in zijn emoties zit, hij kan niet logisch nadenken

Sasha vindt het perfect dat Isaac diep in zijn emoties zit, hij kan niet logisch nadenken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Terwijl Babette, Sasha en Bern aan het kaarten zijn heeft het drietal het over Isaac. Ze hebben het over hoe Isaac doet sinds Jeffrey weg is uit een jaar van je leven.

Sasha verteld dat ze gedroomd heeft dat ze allemaal op Isaac hadden gestemd en hem naar huis hebben gestuurd. Marciano zei ook al dat als het zo blijft ik manager moet worden merkt Babette op. Want als die emotie zo blijft dan ben ik de volgende. Ik doe gewoon wat ik wil, ik laat mij niet dwingen. Volgens Sasha ontbreekt de logica aan alle kanten. En ze snapt niet dat hij er zo’n ding van maakt. Het is omdat ik in de groep besloten heb dat niet te doen antwoordt Babette. Sasha denkt dat dit de perfecte uitkomst is. Hij zit emotioneel in dat hij niet logisch na kan denken. Dat zijn de momenten dat je niet na kunt denken. Hij krijgt mij er toch niet op benadrukt Babette. Dan zijn ze nog met te weinig mensen. Ik denk dat dit ook wel frictie gaat veroorzaken. Hij dropt nu ook overal bommetjes. De natuur gaat straks bepalen, hij is het nu zelf aan het doen. Sasha is het daar helemaal mee eens. Ze zouden ook wel voor hem willen gaan bij een eliminatie. Op dat moment komt Moraima erbij en gaan ze een nieuw potje kaarten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.3]

Laat een reactie achter