Home » Janet vindt Mirthe kattig en Eunice roept de groep bijeen om de recordpoging te bespreken

Janet vindt Mirthe kattig en Eunice roept de groep bijeen om de recordpoging te bespreken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De middag gaat rustig voorbij in een jaar van je leven. Er is een spelletjes middag georganiseerd en tussen de spelletjes door wordt er wat gekletst. Zo hebben Janet en Babette het over het spel.

Janet vindt dat Mirthe erg veranderd is. Ze is kattig geworden voegt ze eraan toe. Net bij het boogschieten hadden ze ook een discussie, net twee kleine kleuters. Ze kan andermans mening niet respecteren. Ze doet ook een beetje popie jopie met de jongens allemaal. Babette was dat ook al opgevallen. En Janet zegt dat ze even low profile doet, ik denk ik blijf even uit de keuken. Ik kreeg allemaal irritaties. Babette begint dan over Eunice. Na de eliminatie zat ze heel de avond buiten met Isaac en Ruppie. Ze zitten nooit bij elkaar. En ik denk wel dat nu Jeffrey weg is is er wel meer positiviteit. Janet had wel meer irritaties verwacht onderling. Iedereen houdt zich nog redelijk netjes.

Eunice roept wat later de groep even bij elkaar. Ze begint over de recordpoging. Die is namelijk aanstaande woensdag al. Is er iemand die binnen de tijd het kerstmannen kostuum aan kan krijgen? De groep laat weten dat het nog niet lukt. Eunice denkt dat ze daar wel even aandacht aan moeten besteden. Isaac stelt voor dat iedereen het gewoon moet doen. Eunice vindt dat een goed idee en gaat dat doorgeven. Inmiddels hebben de deelnemers lekker buiten gegeten en is de avond aangebroken. Wat gaat er vanavond nog gebeuren in een jaar van je leven?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.1]

Laat een reactie achter