Home » Eunice neemt bewust afstand van Erik

Eunice neemt bewust afstand van Erik

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De middag in een jaar van je leven gaat rustig voorbij na de verdienopdracht van vandaag. Janet en Eunice hebben een gesprek over Erik en Mirthe. Terwijl Janet aan het naaien is bespreken de twee van alles waaronder hun twee mededeelnemers.

Eunice zegt tegen Janet dat ze veel met Erik deed en nu minder. Ik ben nooit zo met hem geweest hoor benadrukt Janet. Hij zat eerst veel bij Jan-Willem en Esther en daar zat ik af en toe bij. Ik heb niet zoveel met Erik hoor. Ik zei gisteren ook al tegen Mirthe ik hou afstand van hem gaat Eunice verder. Ik weet hoe hij over mij denkt, hij heeft al zijn partij gekozen en dat is Mirthe. Dus ik kies ervoor om Mirthe te beschermen van mij. Echt alsof ik een slecht mens ben. Alsof zij zo perfect is antwoordt Janet, ik vind haar veel vloeken ondanks dat ze gelovig opgevoed is.

Verder zijn een aantal deelnemers druk bezig met het maken van een parcours voor bestuurbare race autootjes. Isaac heeft dit samen met Jasper geregeld. De loods en terrein wordt omgetoverd tot grote racebaan. En later vandaag gaat de groep tegen elkaar racen. Ook wordt er nog lekker genoten van het zonnetje. Hoe zou het racen met bestuurbare autootjes gaan? We komen er straks op terug in een nieuw nieuwsbericht!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 3.8]

Laat een reactie achter