Home » Mirthe vindt Erik smerig en twijfelt om van bed te wisselen

Mirthe vindt Erik smerig en twijfelt om van bed te wisselen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden Mirthe, Zoë en Babette buiten een gesprek over mededeelnemer Erik. En dan vooral hoe vies Erik volgens Mirthe is…

Mirthe zegt dat iedereen al wel zei dat het een vreetzak en egoïst is. Hij heeft nog nooit gekookt, 2 keer in de keuken gestaan. Maar hij heeft het wel gedaan merkt Babette op. Maar hij is Esther, Jan-Willem kwijt. Dat was heel lang zijn veilige ding. Mirthe zegt dat ze hem wel mocht maar de laatste 2 weken vind ik hem een beetje goor. Hij luistert ook niet en hij stinkt gewoon. Ik word echt niet goed van zijn geur, dat heb ik hem ook gezegd. Dat is wel heel eerlijk antwoordt Babette. Maar ik moet weer naar hem toe gaat Mirthe verder. Ik zie allemaal schilfers in zijn bed, aan het voeteneind. Dat vind ik heel vies. Het liefst zou Mirthe willen ruilen maar het is ook een fijn hoekje. En als ik dan opsta ruik ik echt die geur. Hij laat scheetjes, die stinken. Die zijn echt erg merkt Babette op. Maar hij luistert op zich wel zegt Mirthe. Ik wil er vandaag ook wat te zeggen maar ik vind het lullig. Babette vraagt wat het is, is het eczeem? Hij heeft overal korstjes en wondjes zegt Mirthe. Zoë die er inmiddels ook bij zit vraagt waarom ze niet boven Eunice liggen. Die laat ook scheten antwoordt Mirthe, dat doen ze allebei. Ik weet niet waar het van komt. Of je vraagt of Sasha voor altijd wil ruilen zegt Zoë. Het drietal praat dan nog enige tijd door over hoe Erik zich nog meer gedraagt in het spel. En of Mirthe daadwerkelijk van slaapplaats gaat wisselen wordt ook niet duidelijk…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.9]

Laat een reactie achter