Home » De deelnemers krijgen bestellingen en Eunice organiseert een triatlon in een jaar van je leven

De deelnemers krijgen bestellingen en Eunice organiseert een triatlon in een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

In de middag worden er weer wat persoonlijke bestellingen geleverd in een jaar van je leven. Op deze rustige dag is dat een leuke bezigheid voor de deelnemers. Er komt weer van alles binnen zoals sportkleding, een ketting, kleding, schoenen, boeken en ga zo maar even door. Maar aan manager Moraima is ook gedacht, er is een ventilator voor op het kantoor geleverd. Op het kantoor is het op deze dagen erg warm.

Als de groep toch bij elkaar is wil Eunice wat mededelen. Op 15 juli willen Isaac en ik graag een mini triatlon organiseren. We hebben wat benodigdheden besteld om te trainen in het zwembad. Ik ga vanaf nu elke dag het zwembad controleren zodat we veilig kunnen zwemmen en alles. Ze heeft verschillende meet instrumenten ervoor gekocht. Er komt nog een schema van hoe je kunt opbouwen naar een mini triatlon gaat Eunice verder. Diegene die willen trainen of zwemtechnieken willen trainen geef het even aan. Daarna gaat de rest weer verder met het uitpakken van de bestellingen. Wat gaat de rest van de dag nog brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 24 Average: 4.4]

Laat een reactie achter