Home » De deelnemers racen met bestuurbare auto’s en oefenen het kerstman record

De deelnemers racen met bestuurbare auto’s en oefenen het kerstman record

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond zijn de deelnemers nog lang bezig geweest met het race evenement georganiseerd door Isaac. Hij had twee bestuurbare auto’s geregeld en een parcours uitgezet. Al snel viel de eerste auto uit door een crash. Jasper sleutelt lang aan het autootje en krijgt hem uiteindelijk weer aan de praat. De kwalificatierondes worden ondertussen gereden door de deelnemers die mee willen doen. Bern is veruit de snelste, hij weet het parcours binnen 1.09 minuut te rijden. Later crasht er weer een auto, welke moeilijk te maken is. De knock out race wordt niet meer gereden. Maar een leuke middag en avond hebben de deelnemers wel gehad.

Dan is het tijd om de loods op te ruimen. En de rest van de avond verloopt vrij rustig. Zo is er weer een muis gevangen met de diervriendelijke muizenval. Maar dit keer zit het staartje van de muis wel tussen het deurtje volgens Zoë. Verder wordt er nog geoefend met het record kerstman kostuum aantrekken. Jasper lijkt het vrij snel te kunnen binnen 28 seconden. Morgen staat de officiële recordpoging op het programma maar of dat gaat lukken?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.1]

Laat een reactie achter