Home » Eunice ontdekt dat de sojamelk die ze drinkt ongevraagd gepakt is

Eunice ontdekt dat de sojamelk die ze drinkt ongevraagd gepakt is

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de geslaagde recordpoging van vandaag komt Eunice erachter dat er sojamelk gedronken is. Terwijl deze eigenlijk voor Eunice bedoeld is. Ze gaat dan ook haar mededeelnemers af wie er per ongeluk gebruik van heeft gemaakt. Maar niemand heeft eraan gezeten. Eunice besluit Moraima erop aan te spreken. Ook in de loods wordt erover gesproken. Janet houdt zelf ook dingen in haar kast voor het koken. Ik dacht dat dat niet meer nodig was zegt Wendy maar blijkbaar dus wel.

Eunice gaat er het gesprek over aan. Ik wist al hoe het in elkaar zit. Ik ga er verder niks meer over zeggen. De natuur doet zijn werk. Dit moet gewoon afgelopen zijn. Dit zou al lang afgelopen moeten zijn benadrukt Babette. Als je iets wilt hebben vraag het dan. Nee is ook een antwoord. Eunice We gaan weer terug naar het begin. Babette antwoordt ja en dan moet je bedenken dat de personen die er vanaf het begin in zitten er nog steeds zijn. Het is niet leuk benadrukt ze. Het is niet mijn melk gaat Eunice verder maar daar gaat het volgens Babette niet om. Als mensen ergens niet goed ergens tegen kunnen is dat wel voor jou. Dat vind ik echt brutaal. Ik wil de hele discussie eigenlijk niet merkt Eunice op. Ik hou hier niet van. Ik wil er niks meer over weten. Babette zegt dat ze dat wel wil, ik vind het belachelijk voegt ze eraan toe. Maar of ze er ooit achter komen wie de dader is?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.2]

Laat een reactie achter