Home » Jasper en Wendy verbreken het record kerstman pak aantrekken

Jasper en Wendy verbreken het record kerstman pak aantrekken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Op deze nieuwe dag in een jaar van je leven beginnen de deelnemers met het verbreken van het record. Vandaag staat het record kerstman kostuum aantrekken op het programma. De scheidsrechters komen de loods in, gaat het de groep lukken het record te verbeteren?

Moraima krijgt zodra iedereen in de loods zit een brief die ze voorleest. Beste deelnemers, jullie gaan vandaag weer een wereldrecord te verbreken. Jullie hebben gekozen voor het kerstman pak aan te trekken. Het record staat momenteel op 28,91 seconden. Het kerstman pak moet in deze volgorde worden aangetrokken: broek, jas, laarzen, riem, handschoenen, baard en kerstmuts. Alle kledingstukken moeten voor de deelnemer op de grond liggen en één voor één worden opgepakt en goed worden aangetrokken. Zodra de kerstmuts opgezet is stopt de tijd. Maak de envelop maar open om te kijken wat jullie winnen als het een van jullie lukt het record te verbreken.

Moraima opent de envelop, in de envelop zit een waardecheque voor een premium barbecue pakket voor 18 personen. Doe jullie best zegt Moraima. Alle deelnemers gaan een poging wagen. Iedereen doet zijn uiterste best het record te verbreken maar velen weten het niet binnen de tijd te halen. Jasper is de eerste die het record weet te verbreken! Hij krijgt felicitaties van de groep. Daarna gaan de deelnemers nog verder om te kijken of meerdere personen het halen. Alleen Wendy weet het binnen de tijd te doen. Als iedereen geweest is overhandigd de scheidsrechter de waardecheque en neemt Eunice nog even het woord.

Het record is gehaald zegt Eunice enthousiast. En overhandigt Jasper een geknutselde kerstman. Janet heeft iets moois geknutseld vandaag voegt ze eraan toe. Bij deze ook het verzoek om na te denken wat we volgende maand gaan doen. Er zijn ook al ideeën. Ik ga een mail sturen over de appels. Erik zegt dat het gaat om met de hand appels te pletten. Dat zijn 21 stuks in 1 minuut. Dat lijkt misschien wel haalbaar. Eunice zegt dat ze ook gaan kijken naar het meeste aantal knalbonbons openen in 1 minuut. Ketchup drinken wordt ook nog naar gekeken. Als iemand nog ideeën heeft laat het ons weten. We zullen weer succesvol naar de volgende opdracht gaan! Moraima sluit het af met dat ze het goed gedaan hebben. De groep kan binnenkort genieten van een lekkere barbecue.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.3]

Laat een reactie achter