Home » Rupert en Marciano praten hun onenigheid over de barbecue grill uit

Rupert en Marciano praten hun onenigheid over de barbecue grill uit

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond ontstond er onenigheid over de aanschaf van een barbecue grill. Marciano wilde dat de groep zelf hieraan mee zou betalen. Rupert reageerde wat geïrriteerd en ook Wendy was het er niet mee eens.

Eunice gaat uiteindelijk naar Marciano toe. Je had een plan voor het feest, het is leuk dat je dat wilde doen van eigen budget en dat is niet erg. En omdat je nu geld komt vragen omdat je niet uit komt. Rupert bedoelde meer dat wat komt er nog meer? Want ze verwachten dat je met nog meer gaat komen. Zegt diegene die eerst met een stelling komt voor 300 euro, 500 en toen nog een van 800 euro. Waar houdt dat op? Eunice benadrukt dat dat het enigste was wat Rupert bedoelde. Het was ook een beetje sarcasme. Dat kun je hebben van iemand die keihard werkt merkt Jasper op. En niet van iemand die alleen maar gebruik maakt van alles wat je neerzet. Eunice denkt dat het gewoon de setting was, je had al een plan. Toen wilde je er wat geld bij doen en nu weer geld erbij. Het zijn de reacties. Marciano denkt dat ze ook gewoon nee kunnen zeggen. Je moet het niet zo hard op pakken en ingaan merkt Eunice op. Maar uiteindelijk is het wel zo.

Rupert komt er daarna bij zitten. Het is al k*t om dingen te vragen zegt hij. Ik heb dat van 1000 euro gedaan. Het was niet zo’n big deal, ik vroeg gewoon van wat nog meer. Maar het is niet leuk, ik snap het. Die 8 euro wil ik wel betalen maar wat nog meer? Je moet soms ook je moment kiezen antwoordt Marciano. Ik wist niet dat het zo beladen was voor jou zegt Rupert. Je gaat toch niet zeggen wat kom je me nog meer vragen zegt Marciano op zijn beurt. Zo was het niet antwoordt Rupert, ik wilde weten of er nog houtskool en versiering bij zou komen. Marciano zegt dat hij nu wel kan zeggen dat er van een mug een olifant gemaakt wordt maar ik weet goed wat ik hoor en zie. En als Wendy dan ook wil meegaan. Ik heb gewoon een normale vraag gesteld. Eunice benadrukt dat het normaal was die reactie, er kwam een eerste ding, een tweede ding en een derde ding. Als je alles in één keer komt dan komt je niet elke keer met een vraag.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4.2]

Laat een reactie achter