Home » Zoë heeft haar afscheidsdiner arriveert, iedereen krijgt McDonald’s

Zoë heeft haar afscheidsdiner arriveert, iedereen krijgt McDonald’s

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gisteren was Zoë bezig met een afscheidsdiner wat ze nog wilde geven om haar management af te sluiten. Daar ontstond gisteren wat onenigheid over. Gelukkig is dat nu opgelost, het bleek een miscommunicatie te zijn tussen Zoë en Moraima. Uiteindelijk heeft Zoë een mail gestuurd naar de productie, ze wilde namelijk McDonald’s bestellen voor de groep. Op deze rustige dag bespreekt Zoë hoe het te werk gaat, het moet zoveel mogelijk een verrassing blijven voor de rest. Moraima zal een bericht voor de manager krijgen en dat is het moment dat al het eten bezorgd wordt. Enkele uren later krijgt Moraima de mail en laat weten dat iedereen naar de slaapkamers moet.

Als ze na een tijdje weer naar buiten mogen staan er McDonald’s spullen klaar op de picknicktafel buiten. De groep reageert enthousiast. Babette zegt weet je hoe lang dit geleden is?! Als iedereen zit laat ZOë weten dat dit haar afscheidsdiner is. Het is een beetje een grapje, jullie weten hoe ik binnen kwam. Ik hield heel erg van fastfood dus ik dacht ik moet afsluiten in Zoë style. De groep klapt en daarna is het tijd om lekker te gaan eten. De deelnemers genieten er lekker van. Wat gaat de avond nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.6]

Laat een reactie achter