Home » Zoë wil van het verdiende geld een afscheidsdiner organiseren

Zoë wil van het verdiende geld een afscheidsdiner organiseren

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadat de deelnemers geld hebben verdiend met een verdienopdracht gaat Zoë naar Moraima. Zoë wil namelijk een afscheidsdiner geven om haar management periode af te sluiten.

Zoë legt haar idee aan Moraima uit. We kunnen in plaats van boodschappen ook mijn afscheidsdiner doen. We hebben geen eten he antwoordt Moraima. Overdag hebben we geen eten gaat Zoë verder. Maar de boodschappen die Isaac gaat bestellen komen tussen 16:00 en 22:00 in de avond. Dus het kan dat het pas 22:00 binnen is. Waarom halen we de boodschappen dan niet eruit en laten we mijn afscheidsdiner bezorgen. Dan kunnen we op een normale tijd eten. Hoeveel geld heb je in gedachten vraagt Moraima. 150 reageert Moraima verbaasd, nee sorry. Weet je wat het afscheidsdiner van Isaac en Marciano gekost heeft zegt Zoë. Ik heb mijn afscheidsdiner opgeofferd voor de groep. Dat snap ik wel zegt Moraima maar we moeten 2 dagen eten, een beetje voor Marciano en voor jou. Dit is het hoogste bedrag wat we waarschijnlijk gaan verdienen zegt Zoë dan kan ik het nooit doen. Dit is nog iets wat ik te goed heb. Daarna roept ze Isaac erbij en vraagt wat zijn diner gekost heeft. Ze zegt dat het niet kan. Dat is niet waar antwoordt Moraima verontwaardigd. We gaan nu niet in discussie. Ga niet zeggen wat ik niet heb gezegd! Ik wil zorgen dat er vrijdag eten is. Je gaat dingen zeggen wat ik niet heb gezegd. Morgen is het bestel moment tussen 16:00 en 22:00 uur dan heb je geen lunch en ontbijt legt Zoë uit. Je hoeft morgen alleen avondeten, dus ik zeg waarom laten we mijn eten niet komen. Moraima lijkt Zoë niet te begrijpen maar na de uitleg begrijpt ze het. En vindt het nu wel een goed idee. De twee geven elkaar een knuffel. Jou eten komt in plaats van Isaac zijn eten merkt Moraima op. Juist zegt Zoë. De twee gaan vervolgens naar kantoor om te vragen wat er mogelijk is. Uiteindelijk wordt duidelijk wat Zoë van plan is. Ze wil bij de Mcdonalds wat bestellen. Aan de productie gaat ze opvragen wat de prijzen zijn om het mogelijk te maken…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 3]

Laat een reactie achter