Home » Babette praat over haar band met Wendy en de deelnemers maken zich klaar voor de poolparty

Babette praat over haar band met Wendy en de deelnemers maken zich klaar voor de poolparty

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden Babette, Zoë en Mirthe een gesprek op kamer 4. De dames hadden het over Wendy. Babette vindt dat Wendy de afgelopen periode wel leuk was. Maar ineens is ze omgeslagen, ik weet het niet. Ik vind haar ook wel aardig zegt Mirthe. Ze helpt ook mensen. Maar ik zie wel afstand tussen jullie. Zij zei dat er niks aan de hand was. Er is ook niets antwoordt Babette. Ze ging samen met Jeffrey ook, hij vond dat ik belachelijk was omdat ik gestopt ben met roken en drinken. Ik moest mezelf toen ook los brengen om mezelf op te maken om te stoppen. Ze zei ook dat ik steeds wegliep als ze er was maar dat is niet zo. We hebben dat uitgesproken voor mijn gevoel, het is gewoon niet meer zo close.

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken en vandaag staat in het teken van de poolparty. Het terrein is mooi aangekleed en de drank voor de coctails ook. Uiteraard is er ook nog een muziekbox geregeld om het feest compleet te maken. Vanmiddag hebben de deelnemers dus een leuk feestje. Wat zou er allemaal gebeuren?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 3.9]

Laat een reactie achter