Home » De deelnemers mogen de prijzenpot niet meer gebruiken voor persoonlijke doelen

De deelnemers mogen de prijzenpot niet meer gebruiken voor persoonlijke doelen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vandaag is er geen eten in een jaar van je leven, er is iets niet goed gegaan met het bestellen. Moraima bespreekt dit voorval met Babette en Zoë.

Babette merkt op dat er altijd paniek is als mensen hun ogen open doen en er geen eten is. Mensen maken zich druk antwoordt Moraima, maar dat interesseert mij niet joh. Dan zeggen ze ik ben dik en dan één dag geen eten. En ook zeggen dat ik eten ben vergeten te bestellen, oh ontbijtkoek… Donder op joh. Het boeit me helemaal niks, absoluut niet. Dat moet je ook niet boeien benadrukt Babette. Zij heeft koffie gate gehad, Wendy. Bij Rupert hadden we ook een keer weinig eten. Het kan toch gebeuren. Moraima legt uit dat ze gewoon vergeten was een bestelmoment te reserveren. Kan gebeuren toch antwoordt Babette. Toen de voedselbank was moesten we 24 uur niet eten. Na een paar uur waren ze al chagrijnig. We doen net of we niks meer hebben maar we hebben nog van alles. We hebben macaroni en van alles en nog wat merkt Moraima op.

Later wordt iedereen opgeroepen om te verzamelen in de loods, Moraima heeft wat te zeggen. Ik heb net een mail gekregen dat vanaf vandaag de prijzenpot niet meer gebruikt mag worden voor persoonlijke doelen. Alleen nog stellingen voor een gezamenlijk doel maar geen stellingen meer om vrij te besteden. Je mag wel nog opmaken voor wat je nu nog hebt. De meeste deelnemers lijken er geen problemen mee te hebben. Eunice neemt daarna ook nog even het woord. Morgen behandelen we weer wat dilemma’s. Morgen presenteren Rupert en ik die activiteit. Daarna wordt er nog veel over de nieuwe regel gesproken.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.2]

Laat een reactie achter