Home » Erik houdt een filosofisch gesprek en Isaac denkt dat er een aantal gek gaan doen nu het einde eraan komt

Erik houdt een filosofisch gesprek en Isaac denkt dat er een aantal gek gaan doen nu het einde eraan komt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was het weer tijd voor een filosofisch gesprek onder leiding van Erik. Dit keer was Bern te gast. Maar Moraima neemt eerst nog even het woord. Ze laat weten dat er een briefje hangt waarop staat waar het verdiende geld van de eerdere verdienopdracht aan uitbesteed is. Erik neemt het woord weer over, dit keer worden er verschillende onderwerpen behandeld. Zoals gender en seksualiteit. Bern deelt zijn ervaringen in zijn werk als mentor. En leerlingen die uit de kast kwamen. Maar ook in zijn familie heeft hij ook ervaringen die hij aan de rest wil delen. Overigens zat niet iedereen bij dit gesprek alleen de deelnemers die er interesse in hebben.

Na het filosofische gesprek hebben Isaac, Zoë en Babette een gesprek op kamer 4. Ze hebben het over het spel en hun mededeelnemers. Isaac ziet mensen veranderen nu de laatste 2-3 maanden zijn aangebroken. Ze gaan geen effort er meer insteken. Babette denkt dat het ook komt dat als je zwak bent en normaal bang bent om dat te doen dat ook een soort drijfsfeer kan zijn. Mij maakt het ook niet meer uit maar ik ga me niet verloochenen hier. Dit is nog maar het begin benadrukt Isaac, het begin van de verschuiving en hoe mensen zijn. Hoe dichter we bij het einde komen hoe gekker mensen gaan springen om daar te komen. Ze gaan er alles voor doen, niet ik, jij niet. Maar er zijn er nog 7 die dat wel kunnen doen. Babette vraagt of iemand hem verrast heeft. Ja antwoordt Isaac, die zit hier in de kamer Zoë. En als ik kijk met wie we nog meer over zijn. Niet echt, nee. Ook wordt het einde van het spel gesproken. Isaac denkt dat er nog één eliminatie komt en in augustus begint het circus…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.1]

Laat een reactie achter