Home » Jasper heeft geld nodig voor een evenement, Bern en Sasha willen een stelling gate voorkomen

Jasper heeft geld nodig voor een evenement, Bern en Sasha willen een stelling gate voorkomen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers hebben vandaag te horen gekregen dat ze de prijzenpot niet meer voor persoonlijke doeleinden mogen gebruiken. Alleen nog maar voor een gezamenlijk doel, stellingen in de groep gooien voor vrij te besteden budget gaat dus niet meer. Jasper wil binnenkort een evenement organiseren in een jaar van je leven. Maar hij komt wat geld te kort en roept dan ook de groep bij elkaar.

Jasper laat weten dat hij geld te kort komt voor zijn evenement. Hij was nog aan het wachten op wat prijsopgave. Dat was te veel, ik heb al lopen strepen. Er zit al sponsoring van Janet en Erik bij. En heeft nog 400 euro te kort. Maar een bedenktijd van 24 uur gaat niet meer lukken, voor 16:00 uur moet hij zijn beslissing doorgeven. De groep besluit om 15:00 uur bij elkaar te komen of iemand nog wil sponsoren. Daarna wordt bekeken hoeveel geld er benodigd is om eventueel in een stelling te brengen. Uiteindelijk heeft Jasper een gesprek met Sasha en Bern. Sasha vindt het wel erg veel geld 1600 euro voor een evenement van 2 dagen. Volgens Jasper komt dat omdat er ook wat gemotoriseerde spullen bij zitten. Dat heb je al snel met motor sport. Uiteindelijk wordt duidelijk dat Sasha en Bern het resterende bedrag bijleggen. De twee willen dat er geen stelling gate ontstaat om het maar door te laten gaan. Jasper gaat het goede nieuws aan Moraima vertellen en stuurt een mailtje eruit dat het goed is en het evenement door kan gaan…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.1]

Laat een reactie achter