Home » Moraima en Babette vinden Eunice vervelend en nep

Moraima en Babette vinden Eunice vervelend en nep

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden Babette, Moraima en Zoë een gesprek in het kantoor over mededeelnemer Eunice. De dames zijn een beetje klaar met haar.

Ook tijdens het eten ik kan het niet meer horen begint Babette. “Ohh naaien is zooo leuk!” En ik heb iets gemaakt en het is zo prachtig voegt Moraima eraan toe. En ik dacht als Janet kan naaien dan kan ik het ook. Ik heb nog liever 30 Janettes dan nog 1 Eunice merkt Babette op. Ze is vervelend dat kind antwoordt Moraima. Ze heeft het niet door denk ik. Ze is soms echt lief en aardig benadrukt Babette. Moraima vindt dat mensen echt moeten zijn, ik ben 85 procent echt. Ik ben wel echt zegt Babette maar spel technisch moet je gewoon slim zijn. Maar als persoon ben ik hier gewoon echt. Voor het spel snap ik dat je moet meespelen maar dat is iets heel anders. Moraima zou het spel niet kunnen spelen op die manier, doelend op Eunice. Het is niet echt, ze zegt iets om erbij te horen. Ik heb het idee dat als mensen geld geven aan iemand dat je daarmee iets koopt zegt Babette. Dat ze niet op je stemmen. Dan ben je achterlijk antwoordt Moraima. Maar als het voor mijn bestwil is dan stem ik. Hier binnen hebben sommige mensen een masker. Wees jezelf. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken in een jaar van je leven. Wat gaat er vandaag allemaal gebeuren?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.1]

Laat een reactie achter