Home » Babette licht Moraima in over haar gesprek Wendy

Babette licht Moraima in over haar gesprek Wendy

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Deze nieuwe dag staat in het teken van een tweedaags evenement georganiseerd door Jasper. De TT in een jaar van je leven. Tot laat in de avond is Jasper bezig geweest om zoveel mogelijk klaar te zetten. Ook op deze nieuwe dag zet hij van alles klaar.

Ondertussen wordt er ook nog gekletst. Zo verteld Babette op het kantoor bij Moraima over het lange gesprek wat ze met Wendy heeft gehad. Ik kan niet meer terug naar toen laat Babette weten. Ik vind haar een lieve meid maar als je mij aankijkt en zo kan liegen zit dat er gewoon nog steeds in. Dat zit gewoon in mijn achterhoofd. Moraima denkt dat ze niet zichzelf is als ze alcohol neemt. Als je dat van jezelf weet moet je eigenlijk niet meer drinken vind ik antwoordt Babette. Het is ook moeilijk antwoordt Moraima. Ik heb geen afkeer tegen drank maar je moet wel kijken wat je doet merkt Babette op. Ik weet dat hij (Marciano) en zij (Wendy) ook een beetje opmerkingen hebben gemaakt. Ik heb haar ook laten zwemmen natuurlijk. En Zoë kan er slecht tegen als je het ene zegt en het andere doet. Moraima is het daarmee eens Zoë houdt daar écht niet van. Het werd een opeenstapeling merkt Babette op.

Uiteindelijk arriveren er ook nog race karretjes voor het tweedaagse evenement van Jasper. Onder andere Erik zet deze in elkaar. Op het kantoor worden de prijzen die gewonnen kunnen worden alvast gemaakt door Rupert, Imaddidin en Moraima. Het beloofd een gezellige dag te worden!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 3.9]

Laat een reactie achter