Home » Het tweedaagse TT evenement van Jasper is begonnen!

Het tweedaagse TT evenement van Jasper is begonnen!

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Als alles klaar staat voor het tweedaagse race evenement is het klaar om te verzamelen. Jasper neemt vervolgens het woord om te vertellen wat er vandaag allemaal op het programma staat.

Welkom allemaal begint Jasper. Na een succesvolle loods racing day is het nu tijd om het een vervolg te gaan geven. Naar waar ik mijn passie als motorcoureur heb leren ontdekken. Dat is de TT van Assen. Zelf heb ik daar 10 keer aan de start mogen staan. Dit is het grootste sportevenement van Nederland met meer dan 100.000 bezoekers. Dat wordt elk jaar eind juni georganiseerd. En nu moet ik hem missen. Maar als ik niet naar de TT kan moet de TT maar naar mij komen. Dus vandaar dit evenement. De TT van de loods. Een tweedaags evenement dat ik zonder behulp van sponsoren niet had kunnen organiseren. Daarvoor heb ik de laatste bocht van de loods TT baan vernoemd naar iets van wat de sponsoren mij geven en dat is een happy smile. Vandaar de happy smile corner. Waar ik ook een happy smile van krijg is ook de mensen die de mensen die mij hebben geholpen en vandaag helpen. Ik zal jullie meenemen als toeschouwer en als coureur deze twee dagen. We beginnen zo meteen met je eigen wagentje bouwen, de tijdschema hangt op de deur. Dan krijgen jullie lunch, dan zijn er vrije trainingen en kwalificatie. Je wordt daar zelf voor geroepen. Marciano en Isaak hebben daarop de leiding. Om 15:15 hebben we een documentaire en daarna gaan we weer verder. Dan volgt de kwalificatie en gaan we gezamenlijk de camping opbouwen. We gaan barbecueën, feesten en slapen. De volgende dag gaan we verder met ontbijt maken op de camping daarna zijn de wedstrijden en sluiten we het af met een kleine after party.

Daarna roept Jasper Wendy nog even naar voren. Ze is de hoofdsponsor. Ze mag het doek van het bord afhalen. Dan is de laatste bocht ook geopend zegt Jasper. Er rest wel een huisregel don’t drink and drive! En heel veel plezier en een happy smile! Daarna gaan de deelnemers aan de slag met de karretjes maken en oefenen met de karretjes waar op gereden moet worden. En wordt er alvast wat opgebouwd voor op de “camping”. Vervolgens is het tijd voor een documentaire en krijgt iedereen een lekkere puntzak met friet. De documentaire gaat over een motorrijder. Daarna is het tijd voor de kwalificaties. Het beloofd een gezellige dag te worden!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.2]

Laat een reactie achter