Home » Zoë wil geen contact met Wendy, ze vindt haar een dom ordinair wijf

Zoë wil geen contact met Wendy, ze vindt haar een dom ordinair wijf

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadat Babette lang met Wendy gesproken heeft over de vriendschapsband waar meer afstand is ontstaan brengt ze verslag uit aan Zoë. Zoë heeft een uitgesproken mening over Wendy.

Babette verteld dat het over de afstand ging die er was. Dus ik zei het stoppen met roken en je reactie over de lijst. En dat er niet echt perse een reden was. Gewoon dat het zo gelopen is. Ze zat er wel erg mee. En over gisteren natuurlijk over de cabana. Heeft zij nog iets gezegd dan vraagt Zoë. Ik snap dat je het erg vind dat ze zich zo voelt maar ze is ook vals. Babette legt uit dat ze bepaalde dingen ook nog extra besproken heeft. Zoë vindt het gewoon dom gel*l. Ze moet weten dat ik geen contact met haar hoef. Ze haalt het bloed onder mijn nagels vandaan. Dus ik zeg alvast als zij komt ben ik weg. Ik vind haar gewoon een nep ordinair wijf.

De rest van de avond verloopt vrij rustig in een jaar van je leven. De loods werd alvast omgebouwd voor het evenement wat Jasper organiseert: een TT in een jaar van je leven. Hoe dat gaat verlopen komen we natuurlijk nog uitgebreid op terug. Inmiddels is alweer een nieuwe dag ineen jaar van je leven aangebroken. Wat gaat er nog meer gebeuren?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.3]

Laat een reactie achter