Home » Zoë is verdrietig, ze zit ermee hoe Isaac haar aansprak

Zoë is verdrietig, ze zit ermee hoe Isaac haar aansprak

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was Zoë chagrijnig en volgens Babette gefrustreerd. Wat later op de avond zat Zoë in de slaapkamer op de grond, ze is emotioneel en huilt. Al snel komt Babette even kijken wat er aan de hand is.

Isaac loopt weer te schreeuwen snikt Zoë. Ik was gewoon bezig met die boodschappen. En ik zei tegen Morrie zorg even dat de boodschappen eruit worden gehaald. De snoep dingen op kantoor even op kantoor dan help ik je vanavond. Isaac schreeuwt vervolgens Zoë, Zoë. Alsof er iets aan de hand is, dus ik ga naar buiten. Ze zijn veel te bruin. Dus ik zeg sorry ik was even bezig. Hij zegt ja dan moet je me roepen als je het niet kan afmaken. Dus ik zeg ik heb er niet over nagedacht. In plaats van schreeuwen kun je ook zeggen bedankt. Hij zei waarvoor moet ik bedankt zeggen? Ik zeg nou omdat ik help? Ik zeg dit is toch niet leuk waarom doe je geïrriteerd. Hij zegt dat hij dat niet doet en ik zei je laat me niet eens uitpraten. Dus ik zeg prima en loop weg. Het is gewoon irritant, ik help hem en omdat hij geïrriteerd is. Babette legt uit dat hij alleen met zijn taak bezig was. Komt hij daar zit die patat zwart in de bak. Het is gewoon even fout gegaan en het is niet erg. Zoë ratelt nog even door, ik wilde gewoon Morrie helpen en hij zei je bent toch hier bezig? Ik zeg ja maar je schreeuwt alsof er brand is. Het gaat niet over jou benadrukt Babette. Ik vond zijn reactie niet leuk benadrukt Zoë. Ik kreeg niet eens de kans om iets te zeggen. Volgens Babette mag Isaac zeggen dit heb ik met jou afgesproken wat het excuus ook is. Het is gewoon hoe hij praat, dat is irritant antwoordt Zoë. Dat is hoe mensen wel eens boos zijn zegt Babette. Het was gewoon een uiting even. Dat mag antwoordt Zoë maar niet zo tegen mij. Ik wilde alleen helpen.

Uiteindelijk gaat Zoë, als ze wat rustiger is naar Isaac. Ik vind het gewoon vervelend zegt Zoë, je mag iets vinden, klopt je geeft mij een taak. Het liefst doe je alles zelf. Klopt zegt Isaac, ik probeer je uit die sleur te halen. Iets te doen te geven. Mag ik praten antwoordt Zoë. Ik help je maar vervolgens jou reactie. Je hebt mij een taak gegeven en ik ben weggelopen maar ik vond jou reactie niet zo leuk. Dat mag je vinden antwoordt Isaac maar voor mij was het heel normaal. Zoë benadrukt dat ze het niet leuk was toen hij ook vroeg wat is je probleem. Ik heb geen probleem, ik hoor wat je zegt. Ik dacht dat ik wat sneller was. Isaac antwoordt dat het niet om de reden gaat maar om de reactie. Ik schreeuwde niet, ik praatte op een normaal tempo benadrukt Zoë. Ik kom naar je toe en zeg dat ik je nodig heb. Dat heeft er niks mee te maken wat er net is gebeurd zegt Isaac. Een discussie hoort er ook bij zegt Zoë maar hoe jij dan dingen kan doen. Dat vind jij altijd merkt Isaac op en Zoë geeft toe dat het haar wel geraakt heeft. Ik zeg al 2 dagen zullen we een rondje lopen gaat Zoë verder. Daar zit een reden achter, dan wil ik iets bespreken. Wat wil je dat ik doe vraagt Isaac. Je mag ook wel even investeren antwoordt Zoë, ik liep net ook al naar je toe. Doen we dat al niet dagen vraagt Isaac, ik ben hier ook als een persoon. Het is niet altijd hoe jij het wilt hebben. Ik probeer te zeggen dat ik onafhankelijk ben zegt Zoë, ik probeer alleen te zeggen dat ik het niet nodig vond. Ik voel afstand. Ik kwam alleen om te zeggen dat ik het zo niet had gewild en ik zeg sorry van mijn kant. Aanvaard antwoordt Isaac. Oke zegt Zoë het is toch heel irritant, tenzij jij er niet mee zit. Het is heel irritant antwoordt Isaac.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.1]

Laat een reactie achter