Home » Marciano vindt Zoë een gevaarlijk meisje, ze heeft een obsessie

Marciano vindt Zoë een gevaarlijk meisje, ze heeft een obsessie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Deze nieuwe dag in een jaar van je leven begint rustig. De deelnemers gingen afgelopen avond vrij laat naar bed. Inmiddels is iedereen wakker en wordt er pingpong gedaan. Buiten in het zonnetje gezeten en wat gekletst. Zo hebben Marciano en Isaac het onder andere over Zoë.

Marciano en Isaac zitten te ontbijten. Als Zoë voorbij loopt zegt Marciano hey zij is gevaarlijk hoor. Ik vind dat meisje maar gevaarlijk maar dat vind ik. Isaac vraagt wie waarop Marciano “Eddy” zegt. Als in vraagt Isaac. In die obsessie die zij heeft antwoordt Marciano. Gek he zegt Isaac en dat vindt Marciano ook. Zolang het goed gaat gaat het goed maar als het niet goed gaat voegt hij eraan toe. Maar ook “Ricky” die loesoe is. Dat is dezelfde sh*t he. Ja klopt antwoordt Isaac, helemaal para. Daarom zie je dat ik af en toe hard ben. Gisteren zei Janet ik ga het regelen gaat hij met een lach verder. Janet vraagt Marciano verbaasd. Op haar? Ja antwoordt Isaac. Daarna wordt het geluid uitgezet door de productie en niet veel later veranderd de livestream van beeld… Wat gaat deze zondag nog meer brengen in een jaar van je leven?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.3]

Laat een reactie achter