Home » De deelnemers oefenen een record op deze rustige dag

De deelnemers oefenen een record op deze rustige dag

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De dag in een jaar van je leven gaat vrij rustig voorbij. Nadat de stem iedereen bij elkaar riep om te laten weten dat men zich aan kan melden voor de managersverkiezing deed iedereen een beetje zijn of haar ding.

Wat later op de middag komt de groep bij elkaar om een record te oefenen. Dit keer waterballonnen op zijn kop kapot knijpen. De deelnemers moeten minimaal 26 waterballonnen kapot knijpen terwijl ze ondersteboven hangen aan het klimrek. De ballon moet onder de oksel geplaatst moeten worden, de hand moet weg en onder de oksel kapot knijpen. De deelnemers denken dat het wel haalbaar is.

Inmiddels hebben de deelnemers alweer hun avondeten genuttigd. En hebben Marciano en Mirthe een evenement op het programma wat voor de rest van de groep nog even geheim moet blijven. Ook Moraima heeft hier een rol in. Maar niks zeggen benadrukt Marciano. De avond is inmiddels van start gegaan en er wordt pijl en boog geschoten. Mirthe heeft een wereldkaart opgehangen waar op geschoten kan worden. De bedoeling is om te schieten op het land waar je naartoe zou willen. Janet is ook nog bezig met de naaimachine. Ze vermaakt een kledingstuk voor Isaac. Wat gaat deze avond nog meer brengen in een jaar van je leven?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 3.7]

Laat een reactie achter