Home » Tijd voor een nieuwe manager, Bern en Janet melden zich als aspirant manager

Tijd voor een nieuwe manager, Bern en Janet melden zich als aspirant manager

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De stem laat aan de deelnemers weten dat iedereen moet verzamelen bij het spel scherm. Hier krijgen de deelnemers 1 minuut de tijd voor. Zodra iedereen er is neemt de stem verder het woord.

Beste deelnemers, volgende week woensdag moet er weer een nieuwe manager worden gekozen. Jullie kunnen je vanaf nu verkiesbaar stellen voor de volgende maand. Dit doe je door bij de huidige manager aan te geven dat jij manager wilt worden. Je moet dan vanaf nu 2 andere deelnemers meenemen naar het managerskantoor. Om te laten zien dat zij achter jou staan. Minimaal 2 deelnemers moeten zich verkiesbaar stellen, anders stemmen jullie op alle deelnemers die nog geen manager zijn geweest. Om campagne te voeren moet elke aspirant manager een kreet aanleveren. Hiermee wordt in een paar woorden duidelijk gemaakt waar jij voor staat. Hierna ontvang je een verkiezingsposter, die opgehangen kan worden in de loods. Heel veel succes!

De groep klapt en Moraima neemt nog even kort het woord. Morgen om 12:00 uur oefenen we het loods record, 3 uur niet praten. En als je toch gaat praten moet je naar kamer 1 of 2. Daarna gaat de groep weer uit elkaar maar het duurt niet lang voordat de eerste aspirant managers zich bij Moraima verkiesbaar stellen. Janet meldt zich als eerste aan. Mirthe, Wendy en Erik staan achter haar. De volgende die zich aanmeld als aspirant manager is Bern. Zijn slogan is gewoon Bern. Eunice komt mee om te laten weten dat ze achter hem staat. En Sasha staat ook achter hem. Imadaddidn gaat zich als het goed is ook verkiesbaar stellen. Hij heeft gisteren een pingpong wedstrijd tegen Babette gewonnen. De winnaar zou zich verkiesbaar gaan stellen, Babette heeft dus haar plaats afgestaan.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4.7]

Laat een reactie achter