Home » Imadiddin en Babette doen een wedstrijd pingpong om te bepalen wie manager mag worden

Imadiddin en Babette doen een wedstrijd pingpong om te bepalen wie manager mag worden

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond besloten Imadiddin en Babette een potje te pingpongen. Het was niet zomaar een potje pingpong. De twee speelde een potje om te bepalen wie zich verkiesbaar zou stelleen voor de naderende managersverkiezing.

Marciano is de scheidsrechter en houdt de wedstrijd en de stand in de gaten. Eerst wordt er nog bepaald wie er mag beginnen. De twee moeten een kaart trekken en diegene die de hoogste score heeft mag beginnen. Imadiddin mag beginnen. De wedstrijd gaat van start. Uiteindelijk staat het gelijkspel dus dat maakt het nog spannender. Uiteindelijk weet Imadiddin te winnen. Babette geeft Imadiddin een knuffel en feliciteert hem. Het mocht niet zo zijn zegt ze. Maar het was wel spannend! Het was f*cking vet. Het was echt aan elkaar gewaagd merkt Marciano op, het was een fair game. Volgens Babette had het zo moeten zijn, ik heb daar vertrouwen in. Ik moet nog spelen voor een eigen journey. Ik ben een trotse verliezer. Het is nu definitief gesloten, ik heb vertrouwen in het proces. Babette gaat vervolgens naar de slaapkamer en bespreekt de wedstrijd nog even met Marciano. Dit is toch leuk om zo te doen. Ik weet wat het betekent, ik moet daar gewoon nog komen. Ik had het ook kunnen zijn, en ik gun het hem net zo erg. Maar blijkbaar moet het zo zijn. Zoë staat inmiddels ook  in de slaapkamer en zegt tuurlijk. Het enigste wat ik minder vind is dat hij daarboven zit met Ruppie daar. Ik vind dat wel stom. Want hij staat best hoog op de eliminatie en nu geef je hem een soort van vrijbrief. Ik neem die verantwoordelijkheid benadrukt Babette. Het is ook mijn eigen spel. En als ik daar moet gaan zitten alleen voor de vrijstelling of om iemand anders te behoeden, zo zit ik niet in elkaar. Wees blij dat hij het is, hij is doorslaggevende factor. Beter dat dan bijvoorbeeld Bern. Isaac voegt eraan toe dat ze nu wel alles  onder controle hebben. Niemand heeft persoonlijk budget, alles kun je zien. Wij hebben het zo gedaan zegt Babette en ik vond het gruwelijk. Volgens Marciano zegt dit ook iets over hun. Ik gun het hem eindigt Babette.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4]

Laat een reactie achter