Home » Sasha brengt Jasper op de hoogte van een tactisch plan voor de eliminatie

Sasha brengt Jasper op de hoogte van een tactisch plan voor de eliminatie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Op deze nieuwe dag in een jaar van je leven besluiten Sasha en Jasper buiten een rondje te lopen. Ze hebben het over het tweedaagse TT evenement maar al snel gaat het over een eliminatie.

Ik moet goed even zelf bedenken hoe het ook alweer zat begint Sasha. Janet wil op Rupert en Erik gaat ook op hem. Dan is eigenlijk het idee als er een duel komt het andere team op Eunice gaat. Dat we Rupert erop zetten en er een van de twee sterkere eruit gaat. En als het een enkel is dan doet iedereen wat hij wil, we hebben dan toch geen meerderheid. Als je eenheid hebt in een duel kunnen zij zich niet opsplitsen door twee mensen te kiezen. Jasper vindt het redelijk duidelijk. Ik heb geen probleem met Rupert. Ik sta niet achter het plan maar wel achter Eunice. Ik zal daar waarschijnlijk op gaan. Dat snap ik antwoordt Sasha ik had eigenlijk ook iemand anders. Jasper denkt niet dat het weer een duel gaat worden. Sasha denkt dat ook niet maar een duel is wel spannender dan een enkele. Eunice is dus voor mij geen probleem benadrukt Jasper. Dat wilde ik sowieso. En wat de rest gaat doen moeten ze allemaal maar zelf lekker weten. Het wordt toch steeds lastiger. Je moet bij heel veel dingen dus echt gaan kijken wat houdt de proef in. Sasha denkt dat ook maar Bern wilde ook graag een plan hebben.

Jasper zou het ergens wel mooi vinden om eerst te kijken naar de proef. Dat wilde ik al vanaf het begin antwoordt Sasha. Maar dat gaat niet gebeuren, we zijn in de minderheid en er zijn altijd mensen die wat gaan bedenken. Voornamelijk omdat ze te bang zijn voor hun eigen hachje en geen spel durven te spelen. Het grootste voordeel is wel, als het een enkele is en Eunice komt erop en ze wint het dan stuurt ze waarschijnlijk Isaac naar huis. Maar dat is ook als je een Erik erop zet, dat is ten alle tijden een win-win situatie. Voor mij is het gewoon dat ik denk we knallen er sterke spelers op en we zien wel. Jasper hoopt dat Isaac de finale wel haalt en daar sluit Sasha zich wel bij aan. Jasper kijkt het gewoon aan en kijkt wie hij wat minder vindt, die krijgt dan mijn stemmen. Ik stoor me ook erg aan diegene met vrijstelling, doelend op Mirthe. Daar heb ik ook wel moeite mee geeft Sasha toe. Maar ook de houding van Morrie, die gun ik het niet. Ik vind haar laks, ze doet echt niks. Alles moet maar voor haar worden gedaan. Dat is voor mij ook weer eentje die zodra ze beschikbaar is waarvan ik denk joe merkt Sasha op. Ik wil strijden tegen mensen waarvan ik denk dat ze het verdiend hebben benadrukt Jasper.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 3.8]

Laat een reactie achter