Home » De 24 uur durende balanceer verdienopdracht zit erop!

De 24 uur durende balanceer verdienopdracht zit erop!

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers hebben een 24 uur durende verdienopdracht namelijk het balanceren van een plank met daarop een bal. Aan het einde van de ochtend zit de 24 uur er dan eindelijk op.

Marciano vindt het een taaie opdracht en Wendy is het daarmee eens. Het is echt de zwaarste tot nu toe. Zeker weten antwoordt Bern. Mirthe, Bern, Eunice en Wendy staan als laatste de touwen vast te houden. De groep telt af naar 0 en de stem laat, buiten beeld zien wat ze hebben verdiend. Wat zou betekenen dat ze 250 euro hebben verdiend met deze opdracht. Oorspronkelijk konden ze 600 euro verdienen. Daarna doen een aantal deelnemers nog touwtje trekken en touwtje springen met de touwen. Uiteindelijk laat Moraima weten dat alles in de sluis gezet moet worden. De opdracht zit er definitief op. En de deelnemers kunnen wat bijkomen van de uren die ze wakker zijn gebleven. Wat gaat deze dag in een jaar  van je leven nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 5]

Laat een reactie achter