Home » De deelnemers zijn heel de nacht bezig geweest met de balanceer opdracht

De deelnemers zijn heel de nacht bezig geweest met de balanceer opdracht

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers zijn heel de nacht bezig geweest met de 24 uur verdienopdracht, een bal balanceren op een plank. De nacht zijn ze inmiddels doorgekomen…

Afgelopen avond kregen de deelnemers een bericht voor de manager. De productie maakte duidelijk dat het niet de bedoeling is om het touw om je heen te slaan en met je voet erop te staan. De handen moeten ten alle tijden aan het touw zijn. De nacht zijn de deelnemers goed doorgekomen. De bal is niet gevallen. Moraima heeft inmiddels weer een mail van de productie gehad. Maar ze begrijpt er niet zoveel van en vraagt Marciano mee te komen. Hij verteld de deelnemers dat het touw niet meerdere keren gewikkeld mag worden om het lichaam. De plank moet enkel gedragen worden met de handen. Als het een keer gedaan wordt zoals Mirthe wordt de gehele opdracht afgekeurd. Het touw mag maximaal 1 keer om het lichaam geslagen worden. Afgelopen avond was er nog 300 euro over wat er verdiend kon worden maar dat is inmiddels wat minder geworden. De teller staat nog op 250 euro. Vroeg in de morgen gaat de bal weer van de plank als Babette, Imadiddin, Jasper en Rupert aan de beurt zijn. Momenteel moeten de deelnemers het nog langer dan 2 uur volhouden maar gaat dat ook lukken?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.6]

Laat een reactie achter