Home » De deelnemers kunnen nog maar 350 euro verdienen met de balanceer opdracht

De deelnemers kunnen nog maar 350 euro verdienen met de balanceer opdracht

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers zijn nog altijd druk bezig met de 24 uur durende verdienopdracht. Ze moeten een plank omhoog houden waarop een bal ligt. De bal mag niet vallen. Inmiddels is er al 150 euro vanaf gegaan maar helaas gaat er nog meer vanaf.

Zo hebben Zoë en Eunice discussie terwijl ze bezig zijn met de opdracht. Eunice vindt dat Zoë rustig moet doen en Zoë laat weten dat ze al het gewicht draagt dus het logisch is dat ze het nu zwaar heeft. Eunice wordt snel omgewisseld door Rupert. Maar dan gaat het fout, de bal rolt er aan Zoë haar kant af. Dat betekent weer 50 euro minder. Als de deelnemers nog 19 uur moeten krijgt Moraima een bericht voor de manager. Ze gaat in het kantoor het bericht lezen. De productie heeft wat te melden over de opdracht.

Rupert verteld dat de bal is twee keer aangeraakt is en drie keer gevallen. Er zou volgens Rupert nog 350 euro over zijn om te kunnen verdienen. De deelnemers gaan ondanks dat stug door met de opdracht. De deelnemers moeten tot morgen circa 12:00 uur de opdracht volhouden. Maar of dat ook echt gaat lukken? Regelmatig onderstaan er onderlinge irritaties. Hoe gaat de rest van de avond verlopen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.6]

Laat een reactie achter