Home » Martin is emotioneel door het gedoe tussen Marciano en Mexx

Martin is emotioneel door het gedoe tussen Marciano en Mexx

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Martin is op oudjaarsdag een beetje down. De oorzaak is Marciano en Mexx. Martin zit er buiten met Isaac over te praten. Want opgelost is het voorval nog steeds niet…

Volgens Isaac kan Martin gewoon met haar zijn. Je bent met ons en met de rest. Ik wel maar zij niet antwoordt Martin, zij wordt buitengesloten. Alleen door dat groepje gaat Isaac verder, dan ga je naar een ander groepje. Dat groepje is waar ik ook mee omga gaat Martin verder. Ze voelt zich eenzaam. Ik zeg je eerlijk, dan zeg ik tegen dat groepje f*ck jullie man antwoordt Isaac. Accepteren jullie mij niet? F*ck off dan. Waar hebben we het over? Omdat één persoon het anders wil zien? Mexx komt er ondertussen ook bij staan en vraagt wat er is. Ga maar naar binnen Mexx antwoordt Martin, ik kom zo. Iedereen komt weer aan mij vragen wat er is vertelt Mexx. Omdat jij altijd ineens wegloopt. Mexx gaat weer weg en Martin zucht diep. Dit is k*t bro zegt Isaac, we moeten schakelen man. Dit schiet niet op zo. Martin probeert ondertussen zijn tranen in te slikken maar dat lukt hem niet. Dit is niet goed maat zegt hij. Ik voel je zegt Isaac, daarom heb ik hem vanmorgen gelijk getackeld. Weet je waar hij op wacht?  Dat zij komt. Hij zegt Isaac ik sta er open voor om te praten maar ik wacht totdat zij komt. Ik zei Marciano je bent wel de oudere he, draai het even een keer om. Hij zei nee ik wil al lang met haar praten maar ik vind dat zij moet komen. Ik weet dat zij ook koppig i gaat Isaac verder. Ik laat het nu even gaan maar ze moeten naar elkaar toe komen, dan is het uitgesproken. Dit is k*t man, laten we er het mooiste van maken. Martin vraagt zich ondertussen emotioneel af wat hij moet doen.

Mexx komt uiteindelijk even kijken, geeft hem een kus en vraagt wat er is en dat Isaac zei dat ze naar hem toe moest komen. Ik ben er gewoon klaar mee zegt Martin. Dat snap ik antwoordt Mexx. Het gaat ook op en af. Dit is niet goed Mexx gaat Martin verder, ik reageer dit op iedereen af. Ga maar naar binnen en je mengen in de groep. Laat me maar even. Mexx gaat naar binnen en daar vertelt ze aan Kim D en Zoë wat er gebeurd is. Ik voel me gewoon buitengesloten legt ze uit. Het is een vreselijk gevoel, het is echt niet leuk. Kim D denkt dat het wel goed is voor oud en nieuw als het goed wordt gemaakt. Maar dat gaat volgens Zoë niet gebeuren. Alleen voor een spel voor een opdracht wil hij iets samen doen. Ik word er bijna depressief van merkt Mexx op. Hij laat me al twee weken down voelen en dat is allemaal maar oke. Martin zit gewoon te janken buiten, dat is toch niet normaal. Marciano praat ondertussen met Leila over dit voorval. Marciano is van mening dat Mexx er meer last van heeft dan hem. Ook denkt hij dat zij hem meer nodig heeft dan hij haar. Dus het is haar verlies. Maar voor Martin vind ik het wel vervelend. Hij wil dat we relaxt zijn en de sfeer beter is.

Verder verloopt de middag en het begin van de avond rustig na de verwonding die Kim D opliep. Er worden spelletjes gespeeld, gekletst en wat geknutseld. Ook zijn de boodschappen binnen gekomen. Gaat de laatste avond van 2022 in een jaar van je leven gezellig verlopen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter