Home » Isaac denkt dat de manager rol niet meer belangrijk is en een feestje voor de dochter van Wendy

Isaac denkt dat de manager rol niet meer belangrijk is en een feestje voor de dochter van Wendy

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden Isaac en Janet een gesprek over de managersverkiezing. De aspirant managers hebben gisteren een speech gegeven en verteld waar zij voor staan mocht een van hen manager worden voor de maand juli.

Janet verteld dat ze benieuwd is. Jasper, Eunice, Erik twijfelt nog, en jij dan. Babette en Zoë heb ik nog niet gesproken maar ze zeiden al we willen eigenlijk al dat jij het wordt. Isaac zegt dat als het alleen Bern en Janet zou zijn hij voor haar zou gaan. Marciano was al verbaasd dat je voor mij koos merkt Janet op. Ik wist niet dat Imi en Babette naar boven gingen. Nu blijkt het alleen Imi te zijn. Ik denk dat de fase ook een beetje veranderd is. We hoeven de dingen niet meer opnieuw uit te vinden antwoordt Janet. Ook dat zegt Isaac maar ook spel technisch. Je ziet dat het aan het veranderen is. We zijn meer één geworden. Ik zie niet meer die grote eilanden zeg maar. Janet vindt wel dat de communicatie nog slecht is. Als Imi het wordt denk ik dat het zo ook blijft. Isaac denkt dat de woordvoerder van Imi Rupert gaat zijn. Je ziet al dat hij niet veel praat. De manager rol was twee maanden geleden belangrijk. Er waren toen ook nog 2 kampen omdat de manager de stem kon bepalen. Die fase zijn we nu voorbij, we gaan naar de eindstreep. De rol nu is niet meer zo heel belangrijk, het is niet zo bepalend meer voor het spel.

Afgelopen avond was er ook nog een feestelijke gebeurtenis in de een jaar van je leven loods. De dochter van Wendy was namelijk jarig en dat moet gevierd worden. Er was dan ook taart en er werd gezongen voor de dochter van Wendy die 10 jaar geworden is. Wendy feliciteert haar dochter als het zingen erop zit. En bedankt Isaac ook voor de appeltaart. Voor de rest ga ik niks zeggen want ik ga anders huilen voegt ze eraan toe. Wendy krijgt daarna felicitaties en de taart wordt aangesneden. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken, wat gaat er vandaag allemaal gebeuren?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.7]

Laat een reactie achter