Home » De deelnemers moeten een zak met water overgooien om geld te verdienen

De deelnemers moeten een zak met water overgooien om geld te verdienen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers worden laat in de middag opgeschrikt door een alarm. Iedereen moet naar de slaapkamers en wachten op wat er komen gaat. In de slaapkamers moeten ze lang wachten. Als ze in de loods mogen staat er niets. Een paar deelnemers kijkt naar buiten maar dat mag niet. Zodra iedereen klaar staat verteld de stem wat de bedoeling is.

Beste deelnemers, de kans is aanwezig dat jullie vandaag weer een nat pak halen. Want jullie moeten als een water trein het water van de ene kant naar de andere kant in de cilinder zien te brengen. Dit doen jullie door een zak gevuld met water van de ene deelnemer naar de andere deelnemer over te gooien. Iedereen moet hierbij op zijn stip blijven staan. De manager heeft als taak de zak te vullen en deze aan de overkant ook weer in de cilinder te legen. Er is maar één waterzak in omloop. Als een zak op de grond valt moet deze door de manager opgehaald worden en weer bij het beginpunt gevuld worden. Jullie krijgen in totaal nu 8 minuten de tijd om zoveel mogelijk water in de cilinder te dumpen. Elke hele liter water in de cilinder levert 10 euro op voor de huishoudpot. Hopelijk gaan jullie als de brandweer, heel veel succes!

Moraima begrijpt het nog niet zo goed maar buiten legt de scheidsrechter het nog eens uit. Na de uitleg snapt Moraima wat de bedoeling is. Dat is wel een beetje pittig zegt ze. Maar ik doe mijn best en god doet de rest voegt ze eraan toe. De scheidsrechter laat weten dat ze 500 euro kunnen verdienen als heel de cilinder gevuld wordt. Iedere streep op de cilinder is 5 liter. Moraima krijgt vervolgens de zak overhandigd, de zak kan niet dicht. Dus dat maakt de opdracht wat moeilijker. Moraima laat weten dat ze de zak niet helemaal vult. We doen het in tempo. Laat het alsjeblieft niet vallen voegt ze eraan toe. Moraima vult vervolgens de zak en gooit deze naar Rupert. Als Jasper de zak krijgt gooit hij over Eunice heen en de zak valt. De ronde moet weer overnieuw. De deelnemers doen hun uiterste best en na 8 minuten gaan ze in de loods staan. Daar krijgen ze te zien wat ze hebben verdient. Overigens is het bedrag buiten beeld. Er wordt over een bedrag gesproken van rond de 130 euro…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.2]

Laat een reactie achter