Home » Babette is bang dat ze alle macht kwijt zijn als Bern manager wordt

Babette is bang dat ze alle macht kwijt zijn als Bern manager wordt

Afgelopen avond hadden Zoë, Marciano en Babette een gesprek over de managersverkiezing. Babette is bang dat als Bern het wordt ze alle macht kwijt raken.

Babette zegt we kunnen er niet voor zorgen dat mmh mmh manager gaat worden doelend op Bern. Dan zijn we alle macht kwijt. En Eunice was net ook ik ga ervoor zorgen dat jij manager wordt bla, bla, bla. Als we het nu weggeven zijn we alle macht kwijt. Ook bij een stemming he. Het vergroot wel de kans dat ik er nu op moet volgens hun merkt Zoë op. Volgens hun zijn de zwakste nu ik, Wendy en Moraima. Dus als Imi wegvalt moeten ze sowieso kiezen en pakken ze mij of Moraima. Stel voor het wordt gelijk dan moet Moraima een keuze maken, dat zou in jouw voordeel zijn benadrukt Babette. Marciano vraagt als ze erop zou komen tegen wie ze zou willen spelen. Op Moraima geeft Zoë toe maar dat is onze kant dus dat kan eigenlijk niet. Ik zou dat ook doen antwoordt Babette. Wat er ook zou zijn als een manager doorslaggevend zou zijn en wij doen dat aan de andere kant dan zijn we dus afhankelijk. Hoe bedoel je afhankelijk vraagt Marciano. Dan zijn we niet meer in control legt Babette uit. Voor mij voelt het niet goed, mijn intuitie zegt gewoon slim gespeeld tot hier. Hij staat lekker in de finale. Ik vind hem misschien wel sterker dan Imadiddin. Ik weet niet, het is gewoon mijn gevoel. Mijn gevoel zegt niet doen. Maar hun hebben dan wel een meerderheid. Je moet niet vergeten waar hij vandaan komt he. Dingen over geld, de pot beschermen bla, bla, bla. Het is maar 1 maand benadrukt Marciano. Nou en antwoordt Babette, het kan cruciaal zijn.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 3.8]

Laat een reactie achter