Home » Moraima organiseert een gala om haar management af te sluiten

Moraima organiseert een gala om haar management af te sluiten

Vandaag is het een zeer rustige dag in een jaar van je leven. De deelnemers staan rustig op en genieten van een lekkere brunch. De rest van de dag zijn ze bezig met de voorbereidingen van het gala wat vandaag op het programma staat. De loods wordt omgebouwd tot feestzaal. Er is een bar, mooi aangeklede tafels, kroonluchters, ballonnen een rode loper en ga zo maar door. Ook de kleding wordt nog aangepast en er wordt alvast gekookt. Ook arriveren er nog wat spullen die besteld zijn. De deelnemers zijn er blij mee want voor de meeste is nu alles compleet voor het gala. De voorbereidingen nemen vrijwel de gehele dag in beslag.

En dan is het eindelijk zover, de “crew” staat binnen en de overige deelnemers staat buiten net in pak te wachten tot ze naar binnen mogen. De loodsdeuren gaan open en de deelnemers worden verwerlkomt door de crew die uit Moraima, Rupert, Imadiddin, Isaak en Jasper bestaat. Uiteraard mogen ze over de rode loper naar binnen lopen. Moraima neemt vervolgens het woord. Het is vandaag 1 juli en het is de laatste dag van mijn management. En mijn afscheidsfeest is een mooi galafeest voor jullie allemaal met mooie versiering en alles erop en eraan. We gaan er vanavond echt van genieten! Daarna geeft ze het woord aan Rupert. Rupert verteld dat Moraima vanaf het begin al een gala wilde organiseren. Toen waren er heel veel rood stemmers, die zijn allemaal weg nu. Dus nu is het toch haar tijd om haar gala te doen. Er is een buffet, we gaan eerst wat eten. En daarna gaan we verder met het feest. De groep klapt en het gala is officieel begonnen maar niet voordat er officieel geproost wordt. Het beloofd een gezellige avond te worden.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.3]

Laat een reactie achter