Home » Zoë spreekt Babette aan omdat ze geen tijd voor haar heeft

Zoë spreekt Babette aan omdat ze geen tijd voor haar heeft

Afgelopen avond mochten de deelnemers even genieten van muziek, er was een soort vrijmibo. Onder andere Moraima, Babette, Wendy en Mirthe gingen lekker los op de muziek. Zoë was daar wat minder blij mee…

Zoë besluit Babette dan ook aan te spreken. Babette zegt dat kletsen voor haar gewoon kletsen is. Ik vraag de hele tijd kan je nu, kan je nu, kan je nu antwoordt Zoë. Als je belangrijk is dan moet je dat wel doen merkt Babette op. Ik vindt het gewoon vervelend zegt Zoë. En dan denk ik van pingpong is voor mij niet belangrijk. Nee zegt Babette maar ik weet ook niet wat voor jou belangrijk is. Als jij zegt kletsen, dus gewoon op de stoel wilt zitten dan denk ik oh ja oke. Je kent me nu al 10 maanden benadrukt Zoë. Als ik dat vraag weet je wel dat het een reden heeft. Vervolgens is het gesprek niet meer te volgen maar later gaan de twee verder in de slaapkamer.

Deze mensen gaan geen een traan, behalve jij en Isaac als ik één teen buiten de poort zet zegt Zoë. Het boeit me niet wat ze zeggen antwoordt Babette. We zitten hier niet op een eiland en zijn niet alleen. Ik stond te dansen dat ik de muziek leuk vindt. Zoë benadrukt dat ze alleen maar aangaf dat ze het jammer vond als ze iets aangeeft. En dan denk ik is muziek belangrijker? Ik ben hier niet voor hun vermaak, ik ben geen clown. Je bent gewoon afgeleid en dat vind ik jammer. Babette benadrukt dat ze echt wel met haar wil kletsen maar het is maar een half uurtje. Wat is er dan zo belangrijk dat het niet kan wachten? Gewoon het feit dat ik je de hele dag al niet spreek omdat pipo achter je aanloopt antwoordt Zoë. Is dat wat je wilt zeggen dan vraagt Babette. Ja dat ook zegt Zoë waarop Babette zegt dat ze het ook om kan draaien. Als jij met Isaac bent zie ik je ook niet. Dat klopt zegt Zoë maar ik ben nooit een hele dag met Isaac. Ik ben toevallig nu vandaag zo omdat de dag zo loopt zegt Babette. Ik zeg gewoon wat ik vervelend vind benadrukt Zoë. Dat jij soms zo afgeleid kan zijn. Ik vind het jammer dat je het inzet als middel zegt Babette op haar beurt. De hele dag loopt gewoon zo. Ik denk er komt iets wat super belangrijk is en ik parkeerde het gesprek want ik woon niet alleen hier op een hutje op de hei. Daarna loopt ze weer naar buiten richting de muziek…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.2]

Laat een reactie achter