Home » Eunice en Mirthe bespreken wie ze weg willen hebben

Eunice en Mirthe bespreken wie ze weg willen hebben

De dag in een jaar van je leven start rustig. De deelnemers staan rustig op en er wordt opgeruimd na het galafeest van afgelopen avond. Mirthe en Eunice hebben een gesprek over Janet en over hun mededeelnemers.

Eunice verteld dat ze verdrietig was maar haar ogen wel zijn opengegaan. Emoties zijn van tijdelijke aard dus ik moet me niet gek laten maken. Er zit genoeg kracht in mijzelf om door te zetten. Het vertrouwen dat ik had in alles gewoon terug op pakken. Plezier maken, scherp blijven maar wel gewoon blijven. Mirthe doet dat ook. Het is ook spel, alles mag gewoon. Maar dan nog is het niet leuk en verwacht. Ik heb het nu geaccepteerd. Later hebben de twee nog een gesprek over hun mededeelnemers. Mirthe vindt Imadiddin wel iemand die weg mag en Eunice meer Jasper. Hij gaat ook winnen denk ik merkt Mirthe op. Nee antwoordt Eunice en Mirthe snapt het wel. Ik vertrouw hem ook niet, hij is al heel lang twee kanten. Die wil ik ook uiteindelijk maar die kan ik nu nog niet doen. Hij hoort nog bij ons. Bij mij niet antwoordt Eunice. En Mirthe benadrukt dat hij alleen maar aan zichzelf denkt.

Babette en Marciano hadden afgelopen avond een discussie over hun band en omgang. Uiteindelijk is Wendy weggelopen en vandaag kwamen de twee erop terug. Ik moet even voelen of het slim is om het nu te doen zegt ze tegen Marciano. Je moet ijzer smeden als het heet is merkt Marciano op. Marciano vindt het irritant de opmerkingen die gemaakt worden die niet kloppen. Wordt wellicht vervolgd?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.7]

Laat een reactie achter