Home » Sasha zou het liefst Moraima elimineren door haar lakse gedrag

Sasha zou het liefst Moraima elimineren door haar lakse gedrag

De dag gaat zeer rustig voorbij in een jaar van je leven. Er gebeurt niet echt iets bijzonders. Marciano en Sasha kletsen in de kas wat. Op een gegeven moment gaat het over het spel en ook over de komst van een eventuele toekomstige eliminatie.

Marciano vraagt aan Sasha wie ze weg zou sturen. Wel in een logische setting zoals het er nu voor zou staan. Dat is Moraima antwoordt Sasha. Ik ben persoonlijk een beetje klaar met het lakse gedrag of hoe je het noemen wilt. Ik heb een bepaald beeld wie ik in de finale wil zien staan. Ik zie haar niet als finalist. Dat snap ik antwoordt Marciano. Tactisch maak het niet uit gaat Sasha verder. Want zij is een van de minder sterkere. Maar ik weet niet of dat gaat gebeuren. Je weet niet wat het volgende spel is. Marciano denkt dat het meer een duel gaat worden. Dan zet je Moraima en dan kun je ervan uit gaan dat Moraima Zoë kiest. Dat had ik al verwacht dat het zou gebeuren antwoordt Sasha. Mensen willen iemand tegenover zich hebben waarvan ze het gevoel hebben dat ze kunnen winnen. Ik had Janet wel graag willen houden maar als het voor mij niet goed voelt om niet op Zoë te stemmen dan doe ik dat. Sasha vraagt zich af wie Marciano zou willen elimineren. Marciano zegt dat hij geen persoonlijke voorkeur heeft. Als ik erop wordt gezet zou ik tegen Bern willen spelen. Hij is voor mij een waardige tegenstander. Als ik nu kijk naar de makkelijkste weg dan zijn het toch een Zoë, Wendy of Moraima. Ik denk dat het Moraima tegen Zoë gaat worden. Sasha denkt dat ook.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4]

Laat een reactie achter