Home » Tactische plannen in een jaar van je leven, Mirthe en Eunice tegen elkaar zetten bij een eliminatie?

Tactische plannen in een jaar van je leven, Mirthe en Eunice tegen elkaar zetten bij een eliminatie?

Afgelopen avond hadden Bern en Sasha een gesprek in kamer 4. Sasha heeft met Marciano gesproken over een eliminatie en ze deelt de plannen met Bern…

Sasha verteld dat ze tegen Marciano gezegd heeft dat ze Moraima graag eruit zou willen. Maar als het om een sterke speler gaat het Eunice is. Marciano zei dat de zwakkere er waarschijnlijk eerder uit gaan. Want als Moraima mag kiezen gaat ze voor Zoë. Hij vroeg daarna wat ik van Wendy vond. Ik zei waarom zou ik voor Wendy gaan als ik weet dat ik Morrie kan kiezen en dat dan de eigen groep nog op Zoë stemt. Ik ga dus niet eerder op Wendy. Ik zei daarna weet je wat mij geinig lijkt? Het gaat niet gebeuren hoor maar om een duel Mirthe, Eunice te doen. Ik wil Mirthe niet weg maar dan heb je wel tv. Hij lachen en ik zei waarom zou dat niet kunnen? Ik denk dat jullie groep ons daartoe niet vertrouwd. Toen zei hij ik kan ze wel zover krijgen om op Mirthe te gaan want ze zijn er goed klaar mee. Kun jij mensen zover krijgen voor Eunice? Ik zei ik denk op zich wel waarop hij zei dat ik het vast moest houden. Hij zei niet er teveel over praten he. En zei dat we moesten nadenken over het idee waarop ik zei is goed.

Ik ga niet op Mirthe benadrukt Sasha maar als wij op Eunice gaan en zij op Mirthe. Daar trek ik mijn handen vanaf. Wat denk je? Waarom zouden wij op Eunice gaan vraagt Bern. Eunice gaat ons niet wegstemmen. We hebben wel zo’n soort plan nodig. Want als zij weten dat Jasper op Eunice gaat zijn wij maar met vieren. Eunice gaat op Zoë. Dan zijn het jij, ik, Erik en Mirthe. Dat zijn vier stemmen van het team. Dan hebben wij helemaal niks meer te zeggen. Klopt antwoordt Sasha en dat hebben we in principe ook niet. En Eunice stemt niet met ons mee, ze doet wat ze wil. En ik vind haar ook als het erop aan komt een vieze snitch. Bern geeft toe dat het hem wel tegen de borst gestoten heeft met welke intentie Eunice is gaan zoeken. Het bevalt mij gewoon niet hoe ze jou naam in haar mond neemt merkt Sasha op. Dan ben je van mij, ik vind het wel interessant. We kwetsen niemand als we voor haar gaan, als we op Mirthe of Erik gaan zou dat niet kloppen. Gaan we voor Eunice kwetsen we niemand maar we hebben wel een mogelijkheid om twee grote spelers tegenover elkaar te zetten die een van de twee wegspeelt. En dat is iets wat ik interessant vind en ik vind het prachtig mooi om hun tegen elkaar te zien. Ik ben Mirthe liever niet kwijt antwoordt Sasha. Ik ook niet zegt Sasha maar op een gegeven moment ga je krijgen dat er alleen maar sterke spelers zijn. Nu kun je nog de andere partij zover krijgen een sterke speler te pakken. Ik denk dat we hier verder mee gaan komen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.3]

Laat een reactie achter