Home » Wendy wint vrijstelling voor de eerst volgende eliminatie

Wendy wint vrijstelling voor de eerst volgende eliminatie

De deelnemers worden laat rond 18:15 uur opgeschrikt door de zoemer. Iedereen moet naar de slaapkamers en daar afwachten op wat er komen gaat. Als de deelnemers neemt  de stem vervolgens het woord.

Beste deelnemers, na deze opdracht is weer één deelnemer vrijgesteld van de eerst volgende eliminatie. Want jullie gaan een individuele verdienopdracht spelen. Mocht de huidige manager winnen dan is de vrijstelling geldig voor de eerst volgende eliminatie na de huidige managersperiode. Het komt dit keer wederom aan op jullie inschattingsvermogen. De scheidsrechter legt vervolgens geld uit verschillende landen klaar. Daarna neemt de stem weer het woord. Voor jullie ligt 50 Amerikaanse Dollar, 100 Zwitserse Frank, 10.000 Argentijnse Peso, 5.000 Japanse Yen, 1.000 Indiase Roepie, 100 Engelse pond en 50 Bahreinse Dinar. Wat is het bedrag in euro’s als je al deze buitenlandse valuta bij elkaar optelt? Jullie krijgen allemaal een clipbord en moeten binnen 10 minuten inschatten wat de waarde is. Het door jou berekende totaal telt als jou antwoord. Jullie tijd gaat in zodra de zoemer gaat.

De deelnemers nemen vervolgens een kijkje bij het buitenlandse geld en daarna overhandigd de scheidsrechter de clipborden. Daarna gaat de zoemer en heeft iedereen 10 minuten de tijd om een antwoord op te schrijven. Als de tijd erop zit moet iedereen één voor één zijn clipbord laten zien en vertellen wat ze hebben opgeschreven. Op het scherm komt daarna de waarde van de buitenlandse valuta in beeld. Ook het juiste aantal komt (buiten beeld) op het scherm. De stem laat uiteindelijk weten dat Wendy de winnaar is. Ze had 461,20 euro opgeschreven. En Wendy is maar wat blij met haar vrijstelling. Ze doet enthousiast een dansje en krijgt felicitaties van haar mededeelnemers.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4.5]

Laat een reactie achter