Home » Zoë staat aan en houdt er rekening mee dat ze geëlimineerd wordt

Zoë staat aan en houdt er rekening mee dat ze geëlimineerd wordt

Op deze rustige dag wordt er wederom gesproken over een eliminatie. Zoë en Babette zonderen zich even af in de slaapkamer.

Zoë zegt dat als er Morrie erop komt 50-50 is. En daar ben ik dus bang voor zegt Babette, dan zegt ze jou. Nee antwoordt Zoë, ik zat net op het kantoor en toen zei ze dat het niet uitmaakt tegen wie ze gaat spelen. Ik ga niet meer bang zijn, moet ik spelen of naar huis. Dan is het gewoon battle of the best. Als ze dat zegt dan denk ik niet dat ze tegen jou gaat merkt Babette op. En als dat zo is dan doen we dat toch zegt Zoë. Ik wil dat nog niet dat je gaat spelen benadrukt Babette. Dan schudden we elkaar de hand en geven we elkaar een dikke knuffel gaat Zoë verder. Ik ben aan, ik ben klaar. Laat de battles maar komen. Laat alles maar gebeuren, alles gebeurd met een reden. Ik was met het darten al aan. Nu denk ik prima, laat maar komen. Het is wel zo wat je zegt je moet een keer spelen om te ervaren wat er is. Wat is het ergste wat er kan gebeuren? Naar huis gaan. En dat ik jou moet achterlaten. Maar als ik moet gaan weet ik ook dat het niet lang meer duurt dat ik je zie. Dat klopt antwoordt Babette maar ik wil tot het einde met jou. We hebben hier zoveel meegemaakt.

Babette wil daarna ook nog wat kwijt. Mirthe had gezegd dat ze Babette niet zou willen. Die kan ineens veel sporten en zo. Zoë denkt dat iedereen er nu mee bezig is omdat de vorige keer het ook na de managersverkiezing was. Ja zegt Babette, Wendy denkt dat er 10 mensen de finale gaan spelen. Dan moeten er nog 4 weg he. Dat is veel. Zoë laat weten dat ze er ook al over na zat te denken, gaat er dan een kamer dicht? Nee antwoordt Babette, dat staat in het reglement.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.4]

Laat een reactie achter