Home » De deelnemers spelen “wie of wat ben ik” om geld te verdienen

De deelnemers spelen “wie of wat ben ik” om geld te verdienen

De deelnemers worden laat in de middag verrast door een zoemer. Iedereen moet naar de slaapkamers en daar afwachten op wat er komen gaat. Zou het een verdienopdracht zijn of misschien een eliminatie? Zodra iedereen klaarstaat neemt de stem het woord.

Beste deelnemers, jullie zijn jezelf vast wel eens tegengekomen het afgelopen jaar. En daarbij hebben jullie jezelf waarschijnlijk nog beter leren kennen. Maar dat kunnen jullie nu voor even loslaten. Want het komt vandaag aan op jullie inleving vermogen, jullie gaan wie of wat ben ik spelen. Er verschijnt op het scherm een bekend persoon of een voorwerp en jullie mogen niet naar het scherm kijken. Jullie mogen vervolgens één voor één een gesloten vraag stellen om erachter te komen wie of wat er op het scherm staat.  Per goed geraden persoon of voorwerp kunnen jullie 50 euro verdienen.
De eerste vraag kost geen geld maar na de tweede vraag zakt het bedrag telkens met 5 euro. Het is dus van belang dat jullie met zo min mogelijk vragen het juiste antwoord geven. Elk deelnemer mag na iedere vraag een gokje wagen maar jullie mogen tijdens de opdracht niet overleggen.

De deelnemers moeten vervolgens plaatsnemen voor het scherm. Op het scherm komt de naam van de persoon of het voorwerp te staan. Na elke achtste deelnemer krijgen ze een hint cadeau. In totaal krijgen ze 13 zaken die ze moeten raden. Er komt van alles voorbij zoals: Chantal Jansen, loods, kakkerlak, grote smurf, muizenval, bh, menstruatiecup enzovoort. Als er 13 woorden voorbij zijn gekomen moeten de deelnemers voor het scherm gaan staan. Daar laat de stem zien dat ze 265 euro hebben verdiend.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4]

Laat een reactie achter