Home » Babette spreekt Zoë aan op haar negativiteit

Babette spreekt Zoë aan op haar negativiteit

Afgelopen avond besloot Babette het gesprek met Zoë aan te gaan. Ze vindt haar de laatste tijd wat negatief en wordt er zoals ze tegen Marciano gezegd heeft gek van.

Zoë zegt dat ze niet een zorg wil worden en niet het beeld zoals Jeffrey die in zijn bed ligt te staren. Daarom hoop ik dat als het echt zo treurig is en teveel aan jullie hangen mijn ouders een seintje geven van hey haal er dan maar uit. Babette denkt dat Zoë zich voedt met de verkeerde personen. Ik vind Jappie echt chill maar als ik hem zo depressief zie liggen en jij gaat met hem praten denk ik negatief voed negatief. Ook tegen Marciano heb je gezegd ik vind het hier heel saai. Ik snap dat je er doorheen moet maar je kijkt iedereen aan om je miserie aan te vertellen. Ik vind het goed als je met anderen praat maar ik kan me niet voorstellen dat dit is wat je wilt. Zoë snapt ook wel dat ze niet aan hun kan hangen als een soort van buidel tasje. Dat moet ook niet zo zijn, thuis moet ik ook zonder mijn ouders doen. En dat wil ik ook helemaal niet, ik wil niet afhankelijk zijn. Dat zijn we feitelijk allemaal antwoordt Babette. Jij hebt net als ik verschillende rollen. Maar als die duivel in jou komt dan moet het eruit. Terwijl jij juist hebt laten zien dat je controle had over je mindset. En dat je je dan wel vermaakte op jou manier. Je kwam dan nog wel door je dagen heen. En op een of andere manier lukt het mij niet om je uit die loop te houden en iedereen moet nu in jou kolk naar beneden. Ik kan je gevoel niet veranderen maar ik zou zeggen ik ben er klaar voor. Zoals hoe jij bent. Ik ben wel weer diegene waar je het tegen uit. Dat wil ik ook niet antwoordt Zoë maar dan moet iedereen voor zichzelf kiezen en afstand van mij nemen.

Babette denkt dat het kiezen of delen is. Of je trekt er de stekker uit want als je dit nog 1.5 maand moet doen wordt het vreselijk. Ik wil je het liefst meenemen tot ik zelf moet gaan. Zoë antwoordt dat haar ego te groot is en niet zou gaan. Tenzij ik weggestuurd wordt. Je doet niks verkeerd maar soms vind ik het moeilijk als je zegt denkt aan positieve dingen. Dat doe ik al veel. Maar als het dan niet zo voelt dan is het k*t. De twee praten er nog enige tijd over door maar of Zoë de komende dagen positiever gaat doen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

Laat een reactie achter