Home » Bern denkt dat de maand nog een tandje erger wordt als Imadiddin manager wordt

Bern denkt dat de maand nog een tandje erger wordt als Imadiddin manager wordt

Afgelopen avond zaten Bern en Sasha lang in de loods te kletsen. Ze hadden het onder andere over de managersverkiezing. Deze staat vandaag op het programma en het gaat tussen Bern en Imadiddin.

Bern zegt dat hij denkt dat als Imadiddin het wordt het een maand wordt als die we net al hebben gehad. Maar dan zelfs nog een tandje erger. Sasha merkt op dat er een aantal gewoon goed zitten. Babette en Isaak hebben zakgeld en zij weten ook dat jij slecht teert op weinig eten. En dat Erik slecht teert op eten. Ze zien hem niet als grote tegenstander maar jou zeker wel. Dat hebben ze mij laten weten antwoordt Bern maar of dat waar is is een tweede. Daarom ging ik ook nog showen dat ik nog wel eten heb, koekjes eten, kip koken en zo. Laat ze maar denken dat ik nog veel eten heb met jou. Het is alleen geen voedsel meer antwoordt Sasha. Dat is het nadeel. Maar het komt goed gaat Bern verder. Je moet je niet laten kennen als we bewust zo gaan spelen dat er zogenaamd geen eten is of dat achterhouden. Wat me niks zou verbazen. Sasha denkt dat er absoluut vies gespeeld gaat worden. Ik hoop dat ze daar op gaan letten merkt Bern op maar volgens Sasha doen ze niets wat tegen de regels is. Bern vraagt zich af of er niet ingegrepen wordt. Ik ben benieuwd of het zover zou kunnen gaan. Sasha denkt van wel, er zijn wel mensen tot bereid. Ik weet niet of deze mensen dat doen. Bern antwoordt dat er al genoeg mensen zijn geweest om eten weg te pakken van anderen. Het scheelt dat ze weten dat ze in het vizier staan. We gaan het meemaken antwoordt Sasha. Het is gewoon het belangrijkste dat we een proef winnen als we erop komen.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken in een jaar van je leven. Ook daar komt de zomerstorm over. Het gaat flink tekeer op het terrein en de deelnemers staan er een beetje van te kijken. De deelnemers ontbijten wat en maken zich langzaamaan klaar voor de managersverkiezing. Maar wie gaat het worden? Bern of Imadiddin?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 3.1]

Laat een reactie achter