Home » Wendy is in tranen door Babette en noemt haar een maf k*t

Wendy is in tranen door Babette en noemt haar een maf k*t

Afgelopen avond was Wendy in tranen. Ze was in de badkamer en al snel merkt Sasha dat er wat speelt en gaat kijken wat er nou precies aan de hand is. Een paar dagen terug heeft er iemand aan het hek geschreeuwd dat Wendy Marciano naar huis zou sturen als ze een spel zou winnen. Hier is onderling veel over gesproken en dat heeft Zoë aan Wendy verteld. En dat zorgt voor de nodige commotie.

Moet ik je maar met rust laten vraagt Sasha aan Wendy. Ik snap niet wat er bedoeld wordt antwoordt Wendy. Zoë zegt net over de poort dat er geschreeuwd wordt, niets bijzonders. Ik loop daar dat ding door, niks bijzonders. Zegt ze (Babette) gaat het? Ik zeg huh gaat het? Ja het gaat. Ik zeg wat is er? Ja Zoë heeft het verteld. Ik zeg ja bedankt daarvoor. Meer zeg ik niet. Krijg ik zo’n reactie. Maf k*t echt… Kan mij het nou schelen wie er wat aan de poort roept, interesseert het mij wat. Ik heb het zelf niet gehoord en ik weet het niet dus. Blijkbaar weet iedereen het al behalve ik dus wie is naïef? Ik zoals elke keer. Ik denk inderdaad wel dat je te goed en te lief bent zegt Sasha terwijl Wendy onder de douche emotioneel wordt. En dat het vaak jezelf in je kont bijt uiteindelijk voegt ze eraan toe. En dat is niet eerlijk, daar ben ik het mee eens. Ik zeg niks bijzonders antwoordt Wendy. Vals secreet, dat is het. Waarom zou ik geroepen moeten worden? Het interesseert mij niet. Ik zeg niks bijzonders, ik vind het eigenlijk wel lief dat Zoë het tegen mij zegt. Ik zeg alleen bedankt daarvoor, ik snap echt niet wat ik dan verkeerd zeg. Ik kom de loods in, ze komt rennend naar mij toe en ze zegt gaat het. Dus ik zeg waar heb je het over. Weet ik veel waar je het over hebt. En dan vraag je het en krijg je zo’n antwoord. En dan is mijn naam geroepen, prima. Interesseert het mij wat. Ik was erbij met Isaac antwoordt Sasha. Ik zou niet weten waarom, je praat überhaupt nooit over het spel. Ik snap überhaupt niet waarom iedereen het weet terwijl we er niet over mogen praten. Het lastige is denk ik voornamelijk dat bij hun het vertrouwen bij hun weg is en niet vragen hoe of wat merkt Sasha op.

Ze hebben allemaal zo’n grote mond maar niemand komt naar me toe gaat Wendy met een snik verder. Ik ben blij dat je er op deze manier achter komt antwoordt Sasha. Want ik heb het niet gezegd omdat ik bang was dat je het niet zou geloven omdat het je vrienden zijn. Ik ben blij dat je het nu ziet. En daarom was ik erg blij dat je gewonnen had, doelend op de vrijstelling. Voor mij is het nu ook wel klaar, ze hoeven niks meer tegen mij te zeggen benadrukt Wendy. Sasha denkt vooral dat ze in gedachten moet houden dat ze beter weet. Je niet laten kennen en de leuke dingen pakken. Maakt het niet minder pijnlijk hoor. Wendy laat weten dat ze nu snapt waarom er gevraagd werd wie ze eruit zou sturen. En dat ze daar Marciano op heeft gezegd. Uiteindelijk gaat Zoë naar Wendy en vraagt of het gaat. Wendy noemt Babette een raar wijf. Ik zei niks bijzonders, ze is zelf gek. Ik ben haar echt spuugzat benadrukt Zoë met haar rotkop. Zoë snapt het wel dat het k*t is en dat ze het uiteindelijk van haar moet horen. Wendy antwoordt dat het om de reactie gaat. Dat zegt al genoeg en het is geen vriendin van mij, het is niet de eerste keer dat ze zo raar doet. Zoë denkt dat Marciano het ook wel had kunnen vertellen zeker omdat meerdere mensen het al weten. Als jij de woorden aan de poort gelijk geloofd zegt Wendy, dat is echt schijnheilig. Ik ben gewoon meer boos door haar reactie, dat is het meer.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.7]

Laat een reactie achter