Home » Babette denkt dat Wendy het gevoel heeft dat Marciano haar leuk vindt

Babette denkt dat Wendy het gevoel heeft dat Marciano haar leuk vindt

Op deze nieuwe dag in een jaar van je leven hebben Moraima en Babette een gesprek over Marciano. Het gaat als eerste over de band die Babette heeft met hem maar later komt ook Wendy in dat verhaal voor.

Volgens Moraima moet Babette een beetje gaan vissen om het te weten. Ja reageert Babette, ik heb nu dus het gevoel dat ik wil vragen aan hem. Het is een spelletje maar wat is de echte waarheid? Als hij het alleen doet voor het spel dan moet je wel gek zijn antwoordt Moraima. Dat kan ik mij niet voorstellen zegt Babette. Ik zei nog tegen hem luister, misschien heeft nog nooit iemand gezien dat we überhaupt samen slapen, kletsen. Hij zegt ik weet het niet. En toen dacht ik maar je gaat dat niet doen en het risico lopen voor daar buiten als er iets is. En natuurlijk kunnen wij zeggen het is vriendschap maar ik voel niet meer dat het alleen voor het spel is.

Daarna verteld Babette dat hij ook altijd opmerkingen maakt naar anderen. Mij maakt dat niet uit. Dingen zoals oh je bent sexy. Dat heeft hij ook bij haar (Wendy) gedaan, zij heeft misschien gedacht hij vindt mij leuk. Maar hij doet dat ook bij anderen en bij jou. Hij maakte haar een keer wakker en deed aan haar voeten zo. Ze schrikt altijd en hij zei ik maak je wakker om te fitnessen en zij zo eerst een knuffel. Dat heeft Wendy later pas verteld. Maar als je iemand niet vertrouwd dan doe je dat niet eens.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.4]

Laat een reactie achter