Home » De deelnemers krijgen rijbewijs theorieboeken en genieten van een filmavond

De deelnemers krijgen rijbewijs theorieboeken en genieten van een filmavond

Gisteren kreeg Imadiddin een bericht voor de manager. Er stond wat klaar en dat ging hij dan ook ophalen. Hij loopt met een doos de loods in. Hij zet de doos in de loods en doet de deksel open. Daar zitten theorieboeken in voor rijbewijs B laat Imadiddin weten. Ohh mij god zegt Zoë, dit zijn de verkeersregels. Maar niemand heeft iets besteld merkt Imadiddin op. Eunice denkt dat het om een opdracht gaat en Marciano sluit zich er helemaal bij aan. Sowieso antwoordt Imadiddin en grapt dat hij er 7 keer over heeft gedaan. Zoë grapt dat ze het niet hoeft te leren, ze heeft vorig jaar haar rijbewijs gehaald. De deelnemers gaan aan de slag met het doornemen van de boeken. Dit is niet wat wij hebben gehad merkt Marciano op, dit is heel anders. Het speculeren in de groep begint al snel. Ze verwachten een opdracht maar wat zal het zijn een eliminatie of verdienopdracht?

De rest van de avond verloopt vrij rustig. Er worden weer wat persoonlijke bestellingen geleverd waar de deelnemers blij mee zijn. En na het eten genieten de deelnemers van een bioscoopavond in de loods. Ze kijken met zijn allen naar de film Soof. Inmiddels is een nieuwe dag in een jaar van  je leven aangebroken. Wat gaat deze dag brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.8]

Laat een reactie achter